Toysdaily 玩具日報

[其他] 好嘢,已成功變了3次身訂咗3隻BW2

頭像被屏蔽
樓主應該扮幪面超人,
由一號扮到OOO,起碼訂到三十幾隻,
又唔會有人認得你....!!!!!!!
燶少少啫,作為投資者應該理解風險
好似tracker predator 1300 炒價800 ,
好多師 ...
Oldcat 發表於 16-6-2012 09:07 AM

Sweeney Todd $1500 to $800 :36:
good price black widow is coming :52:
燶少少啫,作為投資者應該理解風險
好似tracker predator 1300 炒價800 ,
好多師 ...
Oldcat 發表於 16-6-2012 09:07 AM

老貓兄太睇輕HT燶味了, 當年Tracker P仔係 $1500......:p
好野wow~ 我見d人都係捉女朋友陪買2隻~

ps: 話就話"燶"價~但上yxhxx 要bid 到"燶"價都有d難~
老貓兄太睇輕HT燶味了, 當年Tracker P仔係 $1500......
toms110 發表於 16-6-2012 09:58 AM

嘩!我正價訂都唔記得價錢,真係亂Q789 咁買:help:
嘩!我正價訂都唔記得價錢,真係亂Q789 咁買
Oldcat 發表於 16-6-2012 10:21 AM

成個P仔s系列, 係得Royce仲頂得住咋:o
甘訂法,似跳樓格:DD
為左可以繼續變身
請繼續去訂
訂到sales認得你先收手功成身退
估吾到樓主咁XX出 post, 其實駛咩變身喎, 係每人每次限買一次....
繼續去訂la 唔好停r.考驗下ht o的職員 要幾時先認得你..去la.
樓主開完post 就潛晒水,好想睇下Ching 繼上次訂3隻超人抗通漲,今次有乜偉論發表下
就係呢D咁嘅人排完又排,累大家排咁耐,最難得仲自以為好叻咁開Post.
就係呢D咁嘅人排完又排,累大家排咁耐,最難得仲自以為好叻咁開Post.
wkyt311 發表於 16-6-2012 08:38 PM

大大,變身俠唔係齋排架,有改裝著,分分鍾cosplay,
比一般排幾次付出多好多架:$
如果我係Sales 見佢咁認真,認得都笑到唔記得啦:p
所以話變身俠大大確係近,對figure 嘅熱愛已到達要變身嘅地部,
仲可以同大家分享果下至攞你命,問你驚未:50:
大大,變身俠唔係齋排架,有改裝著,分分鍾cosplay,
比一般排幾次付出多好多架
如果我係Sales 見佢 ...
Oldcat 發表於 16-6-2012 09:15 PM

分析得好!! Oldcat大大!! :71::34: