Toysdaily 玩具日報

[鐵道] Herpa500的鉄道模型部 (P.44 -1/45 Scale DD51)

咁巨型,兜一個圈都大過我間房。 :(
不過覽注黎瞓,揸吓佢,應該會好high。  :p
咁巨型,兜一個圈都大過我間房。
不過覽注黎瞓,揸吓佢,應該會好high。
pigpig2000 發表於 20-12-2012 03:39 AM

:D無錯, 有時揸吓佢, 真係好happy
早呀, herpa兄, 幾時放假呀.......:)
早呀, herpa兄, 幾時放假呀.......
ray文 發表於 20-12-2012 11:26 AM

:43: 早晨Ray文
:sad:得25同26有得放
早晨Ray文
得25同26有得放
Herpa500 發表於 20-12-2012 11:50 AM

都好啦, 紅日可以放........可以休息玩吓~:43:
Herpa c hing,想問下你set Kato viewliner 架coach 個台車度有冇d黃色既油痴左係d轆隔離,因為小弟買左set有d咁既情況,thank you
Herpa c hing,想問下你set Kato viewliner 架coach 個台車度有冇d黃色既油痴左係d轆隔離,因為小弟買左set有 ...
Pen15 發表於 21-12-2012 02:18 AM

:78: 我個架無wor
:64: Pen兄, nice to meet you
:43:2012就快完啦, 以下是小弟已經ordered, 2013年:二, 三月到手嘅車車:-

1) LGB: G Scale: DB cl E 10 Electric Loco

2) Kato: N Scale: Glacier Express (Basic Set & Add On (共7卡):-

3) Kato: N Scale: E6系 秋田新幹線 「スーパーこまち」 (基本・3両セット & 増結・4両セット):-

Tomytec: N Scale: The Car Collection Vol.15:-
聖誕快樂Herpa兄, :77:
睇怕到2月果陣你何包就。。。。。 :58:
聖誕快樂Herpa兄,
睇怕到2月果陣你何包就。。。。。
pigpig2000 發表於 24-12-2012 03:57 PM

:43: 你好呀pigpig
:55: 無錯二月又要出血
2012就快完啦, 以下是小弟已經ordered, 2013年:二, 三月到手嘅車車:-

1) LGB: G Scale: DB cl ...
Herpa500 發表於 24-12-2012 09:41 AM

Herpa兄訂d鐵路機車款好靚...等相:43:
Herpa兄訂d鐵路機車款好靚...等相
hehemimi 發表於 28-12-2012 09:50 AM

:35: thank you Hehemimi
早晨herpa兄 :64:
差唔多要講午安 :p
早晨herpa兄
差唔多要講午安
pigpig2000 發表於 28-12-2012 11:21 AM

:43: Good Morning pigpig
早晨Herpa兄...到此一遊:35: