Toysdaily 玩具日報

[鐵道] Herpa500的鉄道模型部 (P.44 -1/45 Scale DD51)

個入覺得依部重靚過TGV.......:
hehemimi 發表於 30-10-2012 09:30 PM

:78:yes, this is true, color is also better than TGV (Sorry, I am in China today, my shit shit PC has no Chinese Typing)
yes, this is true, color is also better than TGV (Sorry, I am in China today, my shit shit PC  ...
Herpa500 發表於 31-10-2012 04:39 PM

No problem...Have Fun Pal...:35:
:43: 之前係頭個幾頁D相俾Facebook攪亂晒, 以家攪返好lu
:64: 請各大大欣賞
之前係頭個幾頁D相俾Facebook攪亂晒, 以家攪返好lu
請各大大欣賞
Herpa500 發表於 7-11-2012 12:28 PM

Me too...................:42:, FB really shitttttttttt:53:
Me too..................., FB really shitttttttttt
CombattraV 發表於 7-11-2012 10:36 PM

:53: FB 真係信唔過
到此一遊...:43:(我之前部份係fb D相都試過無左)
到此一遊...(我之前部份係fb D相都試過無左)
hehemimi 發表於 10-11-2012 11:28 PM

:43: 歡迎, 歡迎
:DD 你個icon好攪笑
歡迎, 歡迎
你個icon好攪笑
Herpa500 發表於 12-11-2012 09:11 AM

舊果個睇厭左咪換個新囉...呵呵呵:x
:78: 沉寂一時嘅Faller Car System工程, 又開始進工啦, 因之前個套整錯晒D嘢, 要買過晒D嘢由頭整過.
:D 不過, 今次我揾國內同事幫我整個地面和底盤(成個工程最煩最難一部份), 之後會加埋D人, 車, 屋, 樹上去
:64: 今日睇住咁多相先:- (係公司貨艙影)

:he:新入手: Kato出品: HO Scale EF510:-

HO Scale & N Scale合照:-

:he:中間部北斗星係Tomix出, 相比下, Tomix都係精細D, 但價錢就貴Kato兩倍有多:-
昨天蘋果財經版都有講tomix 果部話係韓國製造
昨天蘋果財經版都有講tomix 果部話係韓國製造
omiya 發表於 22-11-2012 10:16 PM

:78: Tomix好似把全部HO都係韓國造, 因為我入過佢D HO, 部部都係Made in Korea
不過我係D鐵道模型雜誌都見過有D唔知咩牌子, 要成十幾萬日圓嘅EH500, 都係韓國造

上一次入嘅Tomix HO scale EF210, 都係韓國造:-

:43:到此一遊.,早晨Herpa兄(巧靚既HO系..我都巧鍾意銀色果部)...............(現在籌備聖誕遊日本)
到此一遊.,早晨Herpa兄(巧靚既HO系..我都巧鍾意銀色果部)...............(現在籌備聖誕遊日本)
hehemimi 發表於 24-11-2012 10:17 AM

:43: 你就好啦, 聖誕去日本玩, 仲可以掃貨, 真Happy:71:
:43: Kato出品, N-Scale: 美國火車:-P42 Amfleet Viewliner Intercity Express Phase VI