Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

終於攞左,係大箱直接攞出嚟冇拆膠袋,返屋企幔幔CHECK,冇SAD:love:現場見D CHING CHECK完唔LIKE放理一邊到第二個CHING攞又比返之前個CHING唔LIKE嗰盒佢睇,佢唔LIKE又比第三個CHING睇,0甘攪我寧願攞盒未比其他CHING揀過嘅返屋企幔幔CHECK:78:
回復 1176# EDMONDLUN

Thank you Edmondlun Ching  :64:
今日拎左  返屋企開盒見到件衫有一點好細點&#22021;損傷 我好唔好拎去換? 因為之前見有位ching話越換越差…><
我16號 22:47單
真係驚下一水 , 只係派到 22:00 前
回復 1188# 天龍之神人

即場換可睇三盒六神合體,及開一盒新換件。 開有問題才返廠,但HT員工換到八八九九唔知有無改這潛規則。
最好唔拆開盒慢慢檢查,都睇下個外盒同內盒有冇表面傷痕,因為盒係冇得換的,我已經有兩次唔睇盒有 sad 盒而冇得拎反轉頭換&#22021;經驗,總之件可以返屋企慢慢睇,盒就一定要即場睇,唔洗同佢客氣
咁依家我個case係會即場換定返廠?因為係件衫到 應該要成個body換ma?
已換一個新body
btw 長毛哥哥好好人 幫我check 又好細心解說
19號7點單, 等到JJ也謝了........................
darknight 發表於 3-4-2013 07:28 PM

19號單 x 2 :56:
19號單 x 2
iplaytoys 發表於 4-4-2013 23:54

19號單 x 3...............
今日去左&#25886;貨了.....{:1_209:}
QC唔錯!!!:71:
17號2點幾單望到變石頭
18/6-----過埋今年動漫{:1_207:}
17日還未派????????????
 剛&#25886;Loki時一問,Black Widow也派到18號3點前。