Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

我訂了,但遲些又會有 2.0 的 / 希望到時出DX,有兩个頭.
回復 599# kafai1978

Well Said......无既,最多下次晤出post la...Ching....
都係自己圍內傾得埋o既師兄知就算了...!!!!
我訂了,但遲些又會有 2.0 的 / 希望到時出DX,有兩个頭.
getter-1 發表於 30-1-2013 12:18 PM

唔好掛又2.0?我諗唔係好多會有2.0嫁姐........出多D新野仲好啦
回復  kafai1978

Well Said......无既,最多下次晤出post la...Ching....
都係自己圍內傾 ...
bunchan 發表於 30-1-2013 12:19 PM

不如我地去whatsapp 開過group la !

回復 604# marschung

哈哈哈。。师兄你带头搞??? 我ok ga...
再晤系可以入我地FB group :35:
冇上一排, 估唔到BW個post又浮番上來, 首日單(雖然接近收舖時間...)都袋定先~ :he:

首日單7點幾,分分鐘要第二批:ice:
希望今次無驚有喜
回復 607# etsc4344
應該唔洗,首日成五點先開訂,
正確黎講首日只係開訂左半日....!!!!
回復 608# kafai1978

哦~~難怪我會排到首日單
係就好喇,新年有得玩:)
回復 605# bunchan
到時可以受埋我玩嘛......:35:
回復 610# kafai1978

mmmmmm 比一日时间我想想拉。。。wakkakakakak
對於ching們嘅報料我本人基本上係心存感激的
其實收到風,響度分享下,只為方便大家,
有時見有D師兄o既回覆,滿帶質疑咁,
真係令人感覺好差...!!!!講 ...
kafai1978 發表於 30-1-2013 12:09 PM

kafai大,你唔好玩play group,本人好樂意收你ge推測呀!
其實聽到lee d推測,已經feel happy!賺咗咯喇!
回復 599# kafai1978

kafai兄,我俾個LIKE你∼!!!!:71::71::71::71::71::71::71:
回復 611# bunchan

受埋我玩啦~~:35: