Toysdaily 玩具日報

樓主: kevinwong4ever

[Hot Toys] The Avengers: Black Widow Limited Edition Collectible Figurine

頭像被屏蔽
回復 10# joshuatang90

我22:04 ar~~:56:
HT出貨可唔可以跟返原本個進度,雷神同洛基去咗邊呀﹖
今晚還掂要落MK攞嘢玩,順便帶定單睇下可唔可以一齊攞埋先!:43:
等睇各大大靚相中......
似聽日啦睇個勢:handshake:
今晚要去攞嘢,順便落去碰下運氣!:D
回復 4# hobbyholic
:67:師兄,我都係等緊joker.....
回復 5# hoho10120998
我都係,第3日單揮手!:65:
轉自Plastic Enemies facebook
Maxson 發表於 30-1-2013 03:28 AM

合併討論, 謝謝~~
:77:
我係6/14:73:不過應該星期五派:58:
希望插下水啦..炒高成千
希望插下水啦..炒高成千
Paner1sti 發表於 30-1-2013 11:54 AM

如果隻 BW 做得唔好, 個價就應該會插水, 但做得唔好時, 你又唔一定會入啦.

相反, 如果做得好, 個價......:63:
其實收到風,響度分享下,只為方便大家,
有時見有D師兄o既回覆,滿帶質疑咁,
真係令人感覺好差...!!!!講真,真與假,
都係放多張紙響身o者,又唔係要你托部雪柜出街,
唔該都冇聲,仲要用D好唔知點o既用詞,令人真係好唔願分享...!!!!
真係派貨,各師兄快手有得玩,會唔會響Post度多謝番提帶單o既人呢...???
相反,如果有錯就慘囉,俾人圍串不特止,幾難聽o既說話都有得出呀...!!!!
所以而家有乜消息,都係自己圍內傾得埋o既師兄知就算...!!!!
其實大家只要抱住平常心,我相信討論區o既氣氛會好好多....!!!!!

(呢個回覆,並冇針對任何人,只係有感而發,不喜勿插...!!!)
:64: :64: :64:
都驚又衰!因為慣例仲有機會出d角色,好多時出事!唔知係咪留一手出新版!
但HT要知佢哋出女角係臭朶,仲咁玩要睇吓仲玩唔玩得起囉!
如果又唔對版,五百分手費我仲比得起!