Toysdaily 玩具日報

查看: 4463|回復: 16

[分享討論] 點解無人討論高達sd next part 8 扭蛋 ??

唔通無人鍾意gp02 + gp01 ?? :?
(雖然我好有興趣要隻mono-eye gundam :58:)
唔通無人鍾意gp02 + gp01 ??
(雖然我好有興趣要隻mono-eye gundam )
Kel_Kel 發表於 2012-6-13 05:52 PM

Gp02好有誠意,玩左我好耐
請問有 2 隻rare 係咩?
坦說, 這個系列出到有點悶了,
初出時候是有點驚喜的, 尤其是肩部外加的關節,
但是久而久之又覺平淡了,
每個公仔的關節構造都大同小異.
又較少變形合體之類的玩法 (以前舊SD高達扭蛋也時有這玩意)
除非遇上特別喜愛的機體,
否則的話, 很難維持長久的熱情.
I like mono-eye gundam

隻GP02光劍同核彈大炮可以互換, 好玩抵讚!!!!!!!!
隻GP02光劍同核彈大炮可以互換, 好玩抵讚!!!!!!!!
xjohn 發表於 14-6-2012 02:42 AM

very nice photo !
請問有 2 隻rare 係咩?
山治 發表於 13-6-2012 07:45 PM

mono-eye gundam x 2
即係簡而言之, 3款mono-eye gundam, 在於隻眼係左中定右邊, 咁樣就出左3隻  :50: :70: :53:

ok好玩的..但我仍是忍手中...即使我可以正價散買到都

同期仲出左DG400日圓大和號扭旦...一套8種
Just wanna got GP01 & 02A
Any store sold separately yet?
Just wanna got GP01 & 02A
Any store sold separately yet?
Endless 發表於 14-6-2012 10:31 AM

我諗如果淨買呢兩隻都比較貴wor
頭先lunch time出去抽一抽, 一抽即中gp02a, 可以收手 !!! :)
可惜拆出黎發覺頭頂對角其中一隻彎左 =.="
恭喜……!
剛才都係認命散入左
頭先lunch time出去抽一抽, 一抽即中gp02a, 可以收手 !!!
可惜拆出黎發覺頭頂對角其中一隻彎左 =.="
Kel_Kel 發表於 14-6-2012 01:58 PM

你係邊到抽@@?!
回復 14# 呀渡

何文田