Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: T_A_I

[其他] 關於ROBOT魂的103和104

回復 12# rx78ca

我果盒無事喎...全部單膠紙.
其實都幾搵笨.......................
回復  rx78ca

應該係中左QC貨姐, bandai野好多都係咁, 之前ARX-7我都入左盒係雙膠紙, 總之冇咩爛件, 關 ...
yorpheus 發表於 12-6-2012 03:34 PM

每一隻腳掌的兩邊都各有一塊白色甲, 一邊可動, 一邊不可動....但係我左腳同右腳不可動果塊既角度相差超多-_____-唔知你明唔明我講咩

Robot魂內裡吸塑應該都有用膠紙黐實,裡面冇再貼膠紙就ok啦~!!
SARU 發表於 12-6-2012 03:50 PM

就係入面都係界開晒...再痴=(

回復  rx78ca

我果盒無事喎...全部單膠紙.
pepsitang 發表於 12-6-2012 05:23 PM

師兄都係入再版?
咁多位師兄, 我入左一盒再版, 但番黎發現佢個盒有一邊有兩條膠紙: 一條係底,已界開, 另一條痴左係面遮番舊果 ...
rx78ca 發表於 12-6-2012 02:21 PM

即係你呢盒"廠方"已經有尃人qc過, 品質比單膠紙版更有保証! 講真的:shy:
每一隻腳掌的兩邊都各有一塊白色甲, 一邊可動, 一邊不可動....但係我左腳同右腳不可動果塊既角度相差 ...
rx78ca 發表於 12-6-2012 07:40 PM

No worry, rx78ca hing, my one is same with your one.
咁盒103 unicorn會好值錢
御姐喵 發表於 12-6-2012 02:04 PM

如果初版貴, 再版平就好, 現在網拍兩個拍版都差唔多炒價.