Toysdaily 玩具日報

查看: 7970|回復: 20

[其他] 關於ROBOT魂的103和104

小弟想後追返隻獨角玩下,但見有佢除左舊個2個版本仲有103和104,2個版本....
請問各位師兄知不知道ROBOT 魂的103和104有什麼分別呀?
THX!
103係叮噹...
104係新版,關節,可動,價錢之類的都大大提高了
103係叮噹...
104係新版,關節,可動,價錢之類的都大大提高了
御姐喵 發表於 12-6-2012 12:51

唔知點解我隻叮噹同Unicorn Destroy Mode個盒都係寫R103 :?
唔知點解我隻叮噹同Unicorn Destroy Mode個盒都係寫R103
insomniac 發表於 12-6-2012 01:19 PM

我係上蘿蔔魂個網睇編號的
難道笨大印錯!?
回復 4# 御姐喵

我都係係yxxxx到見到robot魂的獨角有103同104先開post問-.-...
應該係上次出robot魂unicorn(full action)時個盒印錯左103,依家再版就改返做104
應該係上次出robot魂unicorn(full action)時個盒印錯左103,依家再版就改返做104
鴨仔 發表於 12-6-2012 02:00 PM

估唔到玩具'盒"都有錯版~~
估唔到玩具'盒"都有錯版~~
T_A_I 發表於 12-6-2012 02:02 PM

今次好易分得出,邊盒係初版,邊盒係再版∼
:34:
咁盒103 unicorn會好值錢
咁盒103 unicorn會好值錢
御姐喵 發表於 12-6-2012 02:04 PM

回復 8# 鴨仔

再版出左啦?知唔知賣緊幾錢呀?我想追返,另外邊到有呀?thx
回復 10# T_A_I

上星期六出左啦,煙士有間鋪頭先係FB話有現貨喎∼ 傳說連某連鎖大鋪都話無乜貨∼
咁多位師兄, 我入左一盒再版, 但番黎發現佢個盒有一邊有兩條膠紙: 一條係底,已界開, 另一條痴左係面遮番舊果條......

入面個透明膠盒都有呢個情況, 請問有冇師兄都係一樣?定係我中左二手貨.....舖頭當新貨賣?
y拍都有唔少貨出左黎
回復 12# rx78ca

應該係中左QC貨姐, bandai野好多都係咁, 之前ARX-7我都入左盒係雙膠紙, 總之冇咩爛件, 關節太鬆就冇問題啦~
咁多位師兄, 我入左一盒再版, 但番黎發現佢個盒有一邊有兩條膠紙: 一條係底,已界開, 另一條痴左係面遮番舊果 ...
rx78ca 發表於 12-6-2012 02:21 PM

Robot魂內裡吸塑應該都有用膠紙黐實,裡面冇再貼膠紙就ok啦~!!