Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Marvel Select Hulk Vs iron man!!!!!!!!!!!!!!!

真係買唔到孩記隻六吋hulk
但係一見到ms 隻8吋hulk....真係忍唔到就自係炒價都值..

呢隻真係快d 買為妙

可動高~而且夠份量,比其他六吋騎住都仲得~
又有貼地腳

充滿霸氣

星期六再影多d 靚相
好耐冇比我有一種有買貴冇買錯的一款玩具!!!
真係買唔到孩記隻六吋hulk
但係一見到ms 隻8吋hulk....真係忍唔到就自係炒價都值..

呢隻真係快d 買為妙 ...
neweasonlss 發表於 11-6-2012 10:04 PM

入到孩記im都好呀xd
我覺得呢隻好過孩記果隻
呢隻出色:61:
師兄, 孩記im係邊隻? MS 果隻我都係炒價係亞TIGER入, 去左INS同X 旺都無....
入到孩記im都好呀xd
cmf12 發表於 11-6-2012 10:13 PM
師兄, 孩記im係邊隻? MS 果隻我都係炒價係亞TIGER入, 去左INS同X 旺都無....
bearbearwolf 發表於 11-6-2012 11:08 PM

我隻iron man 係孩記ironman 2 系列的mark vi ..我仲未買隻復仇者戰損版~~
iron man 電影系列我齊晒咁濟....仲欠隻mark II
MS HULK體型巨大,很適合表現狂暴后的狀態 搭配6寸人偶確實很合適
我隻iron man 係孩記ironman 2 系列的mark vi ..我仲未買隻復仇者戰損版~~
iron man 電影系列我齊晒 ...
neweasonlss 發表於 11-6-2012 11:14 PM

哦~~ 但我覺得 孩記D IM好似無乜特別令咁
一流~~~~~~~~~~~~~~~