Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sonsonsun

[個人收藏] 整好左個玩具櫃~影返少少相比各大大欣賞下~歡迎比意見!

我好鐘意同羡慕睇到各位既玩具櫃 (因為自己未有自己屋企 , 未能將自己既玩具拎出黎佈置 , 為有努力儲下先 =P )

見到大大講開既潮濕問題 . 想問下 , 我只係開過一次盒check , 之後就用包書紙包 , 咁會唔會對d玩具有影響? 另外d超合金大家會點處理嫁 @@?
用包書紙包好,唔係抽真空,都一樣會有濕氣。 放吸濕器或者長期開冷氣就好D。
son大你D燈一Set 有幾枝~~~~~~~~~~:)
回復 18# kevinwong4ever

一set有曬4枝架!!! kevin大你要裝燈??:shiny:
回復  kevinwong4ever

一set有曬4枝架!!! kevin大你要裝燈??
sonsonsun 發表於 23-8-2012 11:43 PM

你講到D線咁短!! 我要諗下D線點走!!D燈可轉咩色架??
回復 20# kevinwong4ever

其實佢有隻唔轉色會平好多~((轉色冇乜用))~我下之都會買返唔轉色~:he:
佢有(紅黃藍綠青紫白光橙色等等!)
回復  kevinwong4ever

其實佢有隻唔轉色會平好多~((轉色冇乜用))~我下之都會買返唔轉色~
佢有 ...
sonsonsun 發表於 29-8-2012 07:53 PM

咁你做了防塵D 電線點走出嚟??
回復 22# kevinwong4ever

係第二度鑽孔~:he:要搵個隱蔽得黎又夠長走線既位!
鑽之前諗清楚~!岩就鑽落去!(because 我個個係木櫃):78: