Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Prometheus - Collectibles are coming this Fall!

呢啲就要睇佢有無人性....兩年又真係幾難頂
當然在商言商,但發財都要立品既
Code 發表於 9-6-2012 05:49 PM

講真...我怕佢趕出貨草草了事多過等兩年.....
回復 7# bunchan

good point, 1:6唔監比例既超大飛船!:shy:
哈哈哈,HOTTOYS可能自己都信有2012世界未日前~
未日前收哂訂,HOLD死你地D單,
沒日後未死咪開LINE生產囉,最多到時咪又話DELAY(純講笑)
期待心愛的 Charlize.  ............
Oldcat 發表於 9-6-2012 12:57 PM

我本身對呢異形無愛:38:,但Charlize Theron就:46:,加上戲中做造型:shy:所以HT呢套出晒咁多個都無用,我只要一隻
ht而家收得既戲都話出figure,唔知又要等到何年何月... 到套戲落o左畫九世先有貨派,真係唔知點算好。雖然Charlize個做型同見太空衣真係幾吸引!
回復 17# Oldcat

你唔係想出浴袍造型卦:36:  

希望太空裝做型有燈就好了。
ht而家 收得既戲都話出figure,唔知又要等到何年何月... 到套戲落o左畫九世先有貨派,真係唔知點算好。雖然 ...
derekdnm 發表於 9-6-2012 06:46 PM

有咩點算好....
你唔去HT訂,你又搵到間好D咩....
鍾意起上嚟都係焗等....:31:
回復  Oldcat

你唔係想出浴袍造型卦  

希望太空裝做型有燈就好了。
chankb 發表於 9-6-2012 06:50 PM

要出浴造型坊間大把包膠body, 洗乜HT 出呢,會配個便服look 身比佢就真:)

回復 39# Oldcat

我覺得多數出女主角 (Noomi Rapace) +外星人+異形仔. Charllize 就真係唔知...話曬只係大配角, 但又有金像獎女主角的包服, 唔知approval有冇問題。

異形有一定銷路, 只出異形仔也不奇, 女主角 (Noomi Rapace) 上緊位, 但人氣好似不太夠。

重有, 可能睇咗trailer先睇戲, 大部份戲橋也估到, 結局又cut到一段段, 有早早收場之感, 氣氛也比Alien 1 2 差, 有些失望, 不過女角唔返歸, 留咗尾巴, 可拍續集。
Charlize 就唔駛講,
女主角吸引力不大,需然睇得出佢好努力,
但珠玉在前,難以突破Sigourney Weaver,
在下難以落搭。反而David 仔仲興趣大D,
但又有 Magneto , 難搞:38:
回復  Oldcat

我覺得多數出女主角 (Noomi Rapace) +外星人+異形仔. Charllize 就真係唔知...話曬只係大 ...
chankb 發表於 9-6-2012 07:08 PM

Charllize 吸引過女主腳好多....:67:
回復 41# Oldcat

Magneto 要唔要出人頭落地版:34:
回復 42# the_crow

全片冇乜明星, 相信也是導演用佢既主要原因。
回復  Oldcat

Magneto 要唔要出人頭落地版
chankb 發表於 9-6-2012 07:57 PM

呢個係expected 供奉alien 2 位,但我諗唔會出:54:
scarlett johansson + anne hathaway + charlize thron  :love:
just need natalie portman to complete the set :p