Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Prometheus - Collectibles are coming this Fall!

有佢就夠啦••••••••
Oldcat 發表於 9-6-2012 01:39 PM

佢既魅力,太細個真係唔識欣賞.........
劇透反白
反而!我期望佢出個機械人同外星巨種人類......
其實佢後生果屎仲正,而家做配角,死又死得冇里頭。可能佢仲估拍屎葛會好有發揮
Strawberry 發表於 9-6-2012 01:46 PM

最重要唔係戲份重唔重,而係未出過佢嘅1/6,再加上造型,正:71:
對於一個中年男人黎講,鍾意婦人係相當正常嘅
唔通要男人咩
Oldcat 發表於 9-6-2012 01:37 PM

Support x 2 :!
回復 10# Oldcat

中坑支持你 X 3
收完訂又可以好似tron咁兩年後先派貨,高招!我唔會再中招了,猛出期票年尾果批貨都唔知出唔出得切,我依家0既單 ...
emilykls 發表於 9-6-2012 01:17 PM

其實ht佢從來都冇話過會好快派到比你,
一向都係叫你等得就等,唔等得都冇辦法...
受唔住唔知何年何月有貨的話,
真係唔好訂ht野

又,有邊間訂貨唔delay....?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Space Jockey 1/6 ...1/4
figo2007 發表於 9-6-2012 01:48 PM

唔知會唔會出呢....
我已經訂左lee隻....:80:

其實唔明HT開咁多新線搞乜?佢手頭上的0野已經清唔到俾我地,仲開出一些可有可無的新線(好似美少女特工隊,惡棍特工,城市獵人之類的)雖唔系個個都收鋼鐵人,話唔好,唔同的產品仲有佢的市場,問題系你要知你能否兼顧得嚟?唔好搞到D產品俾人噴曬口水:76:而事後又無補飛,呢D產品仲覺得割禾青咁,一炮過。(發發悶騷,如果得罪你地的,對唔住):64:
其實唔明HT開咁多新線搞乜?佢手頭上的0野已經清唔到俾我地,仲開出一些可有可無的新線(好似美少女特工隊, ...
Eddie82 發表於 9-6-2012 04:36 PM

其實你用生意&生產角度去睇就自然會明哂,
出多d偏門野對品牌形象其實都有幫助
Hottoys 當然出女主角啦,唔好諗多左
Strawberry 發表於 9-6-2012 04:18 PM

出 charlize 直入,重會整多隻陪佢:p
出女主角就會等,h 記自己諗啦,
回復 25# the_crow

我只願意企系消費者立場度睇:73:

RE: Prometheus - Collectibles are coming this Fall!

唔知會唔會出呢....
我已經訂[/url]左lee隻....
the_crow 發表於 9-6-2012 04:34 PM

Ching你介绍lee隻.....那里有得訂....大小如何?thank
回復  the_crow

我只願意企系消費者立場度睇
Eddie82 發表於 9-6-2012 05:01 PM

lee個當然,
見你第一句就話唔明,所以先講下姐(飄走)
其實ht佢從來都冇話過會好快派到比你,
一向都係叫你等得就等,唔等得都冇辦法...
受唔住唔知何年何月有 ...
the_crow 發表於 9-6-2012 03:08 PM

呢啲就要睇佢有無人性....兩年又真係幾難頂
當然在商言商,但發財都要立品既:o