Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MIB 3 外拍 (DML版)

本來想買 Young Agnet K, 不過EB話出就等下先...

大大d相靚過官圖七十幾倍呀, DML 個官圖令人失去購買意 ...
chankb 發表於 9-6-2012 12:31 AM

EB出幼K的確驚喜~~!

不過EB應該唔會出野獸 BORIS掛...??  所以我應該會再幫趁多次DML...
實物比想像中好好多!! 若然真係3D ouput ~ 點解老k官圖爭甘遠?
但呢兩個可塑性好高!! 比高手改一改分分鐘升呢好多倍!!
好欣賞吾係一式兩樣同仿真鈕門設計!! 有相當大既進步!!!
影得有heart過DLM好多, 即刻升咗個level,
其實J都幾似, 係啲detail同上色仲未得, 眼神亦有d呆 ...
joo200456789 發表於 9-6-2012 12:35 AM

DML隻 J就呆....EB個隻就帶D哀傷感...
其實我想要J個表情有少少輕佻...佢個角色比我個印象係咁樣...
想不到你入咗!!真係真FANS!!
如果定價再平D以價性比來說就相當合理,
的確是威龍大進步的一員∼ ...
Dick.Po 發表於 9-6-2012 01:06 AM

我都估唔到自己會入...:66:
上去環球見到個版就自動波訂鬼左~~

會員85折後都平左成舊水一隻...同自組一隻FIGURE個成本差唔多啦~

我近排一得閒就踩單車, 中年人要開始做吓運動先得嘍...:26:
呢套野以DML水準我覺得OK啦~ 玩開HT嘅朋友就應該接受唔到架喇....
HT同EB D FIGURE都比人插到開 ...
MAX 發表於 9-6-2012 03:12 AM

個後生K都幾似, 可惜如樓主話齋, 塗工車工一般, 價錢又唔平, 睇你D靚相可暫時止渴先:shy:
第一張真的影得好正! :71:
頭像被屏蔽
想不到你入咗!!真係真FANS!!
如果定價再平D以價性比來說就相當合理,
的確是威龍大進步的一員∼ ...
Dick.Po 發表於 9-6-2012 01:06 AM

係呀,MAX 大大係"自己”買,點解大家咁敬重佢,你唔明架啦
個景好有Feel~~~~~~~:71:
回復 16# MAX

我都等看DML Boris.  不過唔知EB會不會也出?
自己去過睇DML實物, 實在係比官圖好好多....
Great outdoor photos!  Really like those in the tunnel.
漂入黎 讚 一下先 .....
對於近年比 兩大 品牌不段 落毒. 現在 "玩" 玩具真係多左好多要求 ... 而 Max 大 你到今時今日都仲可以 接受到 水準不高既玩具 ... 我真係只可以給你一個 .... 致以最祟高既 ....  
DML 肯發力去追返D失地, 有progress :71:
外拍場景合晒電影情節, 有feel!
衫鈕同電影唔同...
回復 2# KAISAR

:x:x:x係香港太熱呢....
又要抽下我水.....:56:
老老實實,8年來我一直都係咁出REVIEW架啦....
不過唔係主打12“姐...

係呀,MAX 大大係"自己”買,點解大家咁敬重佢,你唔明架啦
Strawberry 發表於 9-6-2012 09:52 AM