Toysdaily 玩具日報

查看: 6307|回復: 17

[玩具攝影] EX童夢 功夫貓黨 - 太郎 *最新相片(2012-06-06)

《最新的灰模相片》

模具基本上已是最後的版本, 現正針對夾口及關節強度作最後調整.

下圖為玩具套件內基本包括的ITEM  *飛標藏於背包內

好似幾唔錯wor.....期待上色版~:D
等 es 合金
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
係唔係仲係之前隻灰模咁大隻???
比例改善了不少,改完又改,睇得出係有HEART做好佢
ES合金還ES合金,呢隻如果唔太貴應該會入手
等 es 合金
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
guy_spider 發表於 6/6/2012 16:24

各有喜好啦, ES果隻暫時未有細節公佈, 關節係點未知, 可動程度係點又未知, 是否玩著裝又唔知......
等埋佢公佈埋D細節再考慮都唔遲:58:

係唔係仲係之前隻灰模咁大隻???
小堅 發表於 6/6/2012 16:29

係呀! 不過LEE隻同次前隻灰模係部份細節上已有改進.:36:
有高度嗎? 如果太大隻好似好怪咁:(
之前有屏風 :53:
ES合金有裝甲,都想唔到其他理由要買呢一隻。
支持有心的設計:71:
正~!希望到时个价唔好太喇利...
先畀個支持!!!:71::71::71:

回復 7# fatcheong
有高度嗎? 如果太大隻好似好怪咁
fatcheong 發表於 6/6/2012 17:08

整體高度約13~14cm, 因為隻灰模已拎左比人放係舖頭廚窗做緊 Dispaly, 所以度唔倒幾高:79:

回復 8# pakho1222
之前有屏風
pakho1222 發表於 6/6/2012 18:57

之前設計者好似表示因用料問題取消左屏風:56:

回復 9# 馬仔
ES合金有裝甲,都想唔到其他理由要買呢一隻。
馬仔 發表於 6/6/2012 19:10

都係分享一下最新圖片, EX好還是ES好, 我想還都是等兩有成品時再評論會較適合吧:36:

回復 10# godgundam12371
支持有心的設計
godgundam12371 發表於 6/6/2012 20:34

我先代設計者向你講聲: 多謝支持:handshake:

回復 11# rx93v
正~!希望到时個價唔好太喇利...
rx93v 發表於 7/6/2012 08:48

我知道有人做緊預訂, 並且比官方訂價低了一點, 而聽聞事源係果位賣家跟設計者是認識的, 所以用了一個比正常批發價更低的價錢訂了一批貨, 所以可用一個較低的價錢出售, 但日後到正式發售時, 街價會升定跌, 我諗無人話得埋啦.:o
回復 14# alexpd

:67: 樓主哩段野我驚可能會畀版主認為有影響市場價格之嫌喎。。。
好似想叫d人快d去同也苦個賣家訂咁。。。