Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: wyman229

[玩具攝影] 第三彈---繼SHF後,,小弟終於跌左入ultra act呢個坑,,救我!!

回復 3# wyman229
Evil Tiga我有入,因為平,係第一代body(Tiga全系列都是第一代的),Leo我就唔多清楚了...應該都係掛...

Leo是第一個開始有改善既超人:35:,去到紅盒就愈出愈正:43:,呢個坑既潛力真係深不可測,
仲有ultra act配ums 同d場景仲可以重現原作劇情,簡直一流:71:
同埋有邊個見到唔超過$500的ultra act佐菲?:77:
其實我覺得tiga power type都出得好好
個頭又整番靚仔,胸板都係,又無陀背
不過就奇怪在無咩人發現...:45:
我都想入番隻佳亞...
師兄邊到有得唔駛食炒價...??
我見到燕事point仲要成3xx@@"
我都想入番隻佳亞...
我本身ONLY玩極魂
而家都跌左入ultra act呢個坑:44::44:
不過就奇怪在無咩人發現...
wwoonn 發表於 4-6-2012 04:36 PM

等我明天買返隻睇下先:shiny::shiny:
不過就奇怪在無咩人發現...
wwoonn 發表於 4-6-2012 04:36 PM

power type其實真係正野, 個價又靚
但奈何唔可以單買power type:42:
最少都要等佢出左ver 2的mutiple type先
我都想入番隻佳亞...
ying_k926 發表於 4-6-2012 11:37 PM

荃灣地鐵站,過左天橋,有好多野食既地方,果度有間玩具店。
但唔記左假名
其實我都想入呢個系列架,不過無奈銀兩有限,只可以係眾多SHF系列中揀一樣,所以最後都揀左龍騎呢個系列!呢個系列宜家出左邊D?邊D係2.0的?
呢到應該冇咩人救到你...因為大家都自身難保...:(
都係要靠自己~三思啦~

一中焦冇可能走出坑:66:
中焦既我已被洗腦:75:
入左平成3部曲既tiga dyan gaia augl + dack tiga:35:
同最近好hit既zero同裝甲zero同佢既同伴鏡騎士!
樓主可以pm我 佳亞 荃灣邊到有得買同埋點靚價法??
荃灣地鐵站,過左天橋,有好多野食既地方,果度有間玩具店。
但唔記左假名
wyman229 發表於 5-6-2012 02:24 AM

真係唔該晒呀, 但可否pm我話我知大約幾錢呀??
真係唔該晒呀, 但可否pm我話我知大約幾錢呀??
ying_k926 發表於 8-6-2012 03:18 AM

可能我太低分,pm不到

你比三魚,老板比番四草你