Toysdaily 玩具日報

查看: 7125|回復: 20

[玩具攝影] 最終合體達成!【Maketoys Giant Part C MT G2 Devastator 工程兵 建造派 】

.............................................................................................................................................................................
合体篇

標題睇錯「最終融合承認」...
嘩:@.......好靚仔呀:handshake:
:64:hi brother, i alos preorder final set in Ins point, but no phone to me to take that, why u have the final set so fast, wher u buy
塊面好黑...........:handshake:
回復 4# 玩具天王

我在上海∼呵呵 已經全部到貨了
右腳好似有個"loan"咁
回復 7# 不死鳥

yes~
appears to lack a part
樓主,你是上海人,final set出了多少天,唔知香港明天有貨派未
回復 9# 玩具天王
我們這里出了3-4天了,這次的MT貨,香港和日本是慢些,我看到Toysdaily 還沒人貼圖,所以我就貼了,呵呵
GOOD~我還在等拎貨中:63:
呢set 真係唔錯, 獨立人仔我覺得型過TFC o個set
最可惜係六個人身高不一致, 呢點對我黎講係致命既...

淨睇對腳都好似一個d class 一個v class 咁...:38:
回復  玩具天王
我們這里出了3-4天了,這次的MT貨,香港和日本是慢些,我看到Toysdaily 還沒人貼圖,所以 ...
uranusdd 發表於 4-6-2012 12:24 AM

我都有訂左青色個套, wao! 真係好型仔. 請問大大佢隻手可唔可以貼到個body? Thanks.
all brothers, if anyone like me preorder final set in ins point and receive message to 拎貨, pls report here, thanks:42:
回復 12# davidki99
六子身高不一所以是giant,不是G1工程兵,呵呵
有MAKETOYS自己的思想在裏面