Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.107~~~來自未來的聯組~~~OOO Super Tatoba Combo

some大的照片把黃綠二色變得很螢光:shy:

暫時仍未接受到這配色...要是沒有跟黑色倒轉的話就好:44:
下半身的綠色同腳的綠色不一樣,這點扣分了
可能看慣了黑色底,現在看彩色底覺得有點怪,但造型很帥啊~
等some兄出撫子post~
colour 好膠...:80:
其實拉打要出既一定可以出埋落去
未來既core宜家先出得6個
更何況電影入面鴻上好似有張全部未來core既圖
...
hazeshadow 發表於 31-5-2012 07:20 AM
要出新 combo 真係有十萬個理由~~~只要收得就會有續集~~~~:68: 以另一個角度睇~~~Super Tatoba 隻色係成功咗~~~令人留下深刻印象~~~:DD
繼Takajaba中sad貨後,
連呢隻都中埋~~~
而家只希望恐龍+映司Greeed冇事喇~~~
pein 發表於 31-5-2012 07:37 AM
無咁邪呱~~~~:50:pein 兄同 yugi 兄而家變咗中招雙雄~~~:55:
十卜
呢隻睇完套戲係加左分...但始終係買唔落手
都係入Rocketstates同撫子算數
D@ZAce 發表於 31-5-2012 09:28 AM
如果D@Zce 會買 Rocketstates 同撫子~~~~咁最好入埋 Super Tatoba 啦~~~~唔係第日可能會心思思追番~~~~:44:
Some大真系快速..
不过小弟覺得呢只Super Tatoba噶顏色貌似有D膠啵...特別系黃色
kaikazemi 發表於 31-5-2012 10:27 AM
THX kaikazemi 兄支持~~~~:)其實隻黃色同戰隊黃戰士隻色差唔多~~~如果話太膠咁黃戰士都應該係一樣~~~:DD
睇完套戲對呢隻嘢印象都改觀不少, 不個三個拉打主角之中小弟至愛始終都係 W, 可惜 W 今次冇新形態。
Englishman 發表於 31-5-2012 10:28 AM
W 已經出到滯晒啦~~~~OOO 出咗GE SHF 其實無 W 咁多~~~~足足淨成十六隻咁多~~~唔好再黎啦~~~~OOO 暫時都係十四隻~~~:(
十卜,真係佩服some大對OOO既支持, 未睇套電影,可能睇完會後追
virtualman 發表於 31-5-2012 11:01 AM

THX virtualman 兄支持~~~~:)睇完你應該最想追番撫子~~~~跟住係 Rocketstates 同埋 Super Tatoba~~~~:)
Thanks for sharing Some Bro~ :71:

I haven't watched the movie yet...but judging from the toy....the green color is quite frightening....

But still, I have per-ordered it too :shy:
執前冇影到相,只有執後嘅相~
Tora幣位置有好大撻金色油(差唔多佔哂成個面積)~
搵天拿水搞唔掂, ...
pein 發表於 31-5-2012 11:16 AM
見到啦~~~~確係有啲黑仔~~~~~~:(
some大的照片把黃綠二色變得很螢光

暫時仍未接受到這配色...要是沒有跟黑色倒轉的話就好
手榴蛋包飯 發表於 31-5-2012 11:59 AM
THX 手榴兄支持~~~~:)下身黃綠倒轉其實我又接受喎~~~~好似以前德軍啲制服咁~~~有玩軍事模型就知架啦~~~~:DD
見到啦~~~~確係有啲黑仔~~~~~~
THX 手榴兄支持~~~~下身黃綠倒轉其實我又接受喎~~~~好似以前德軍 ...
Somebody_Ex 發表於 1-6-2012 07:37 AM

some bro,今個禮拜確實倒霉,連買普通景品都中sad貨~~~:die:
Nice Report! But I really dislike this "Super" Form
下半身的綠色同腳的綠色不一樣,這點扣分了
可能看慣了黑色底,現在看彩色底覺得有點怪,但造型很帥啊~
等so ...
御姐喵 發表於 31-5-2012 12:02 PM
膠料唔同用顏色都差咗啲~~~~不過無打燈就咁睇落又唔算有好大偏差~~~~:)
colour 好膠...
PandaF91 發表於 31-5-2012 07:21 PM
唔算LU~~~~戰隊系列都係咁上下~~~:DD
題外話,我想問下套戲可以係邊到有得睇?(online plz):?
原本都諗住買的

但睇落又無乜特別

隨緣吧~

support
Thanks for sharing Some Bro~

I haven't watched the movie yet...but judging from the toy....t ...
fktuen 發表於 1-6-2012 02:53 AM
套戲都幾熱鬧~~~~撫子好萌好吸引~~~:shy: 隻腳當佢係納粹德軍條制服褲咁睇就無咁難接受架啦~~~:DD
some bro,今個禮拜確實倒霉,連買普通景品都中sad貨~~~
pein 發表於 1-6-2012 08:18 AM
唔係嘛~~~真係咁黑~~~~~~:@