Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.107~~~來自未來的聯組~~~OOO Super Tatoba Combo

睇埋套電影真係幫佢加唔少分:78:
:56:色系夠曬搶眼啦~不過又因為色搞到好多人都pass
some大真有愛~~~
支持SOME大既極速分享:35:
睇完你D相,發覺原來下體同大肶真係有色差:59:
講真隻原本隻綠 係深綠 但變左淺綠  對爪我覺得細得滯:49:

算啦

都係星期日去拎貨:x
其實拉打要出既一定可以出埋落去
未來既core宜家先出得6個
更何況電影入面鴻上好似有張全部未來core既圖
相比起super tatoba...我較接受唔到波賽冬藍藍紅既顏色
有冇人諗過將隻super tatoba轉番全紅/其他色?
繼Takajaba中sad貨後,
連呢隻都中埋~~~:42:
而家只希望恐龍+映司Greeed冇事喇~~~:30:
支持some大正post
呢隻super tatoba真係開始越睇越順眼
calvines1995 發表於 31-5-2012 12:35 AM
THX calvines1995 兄支持~~~~~:) 個配色係鮮咗~~~~但啲紋真係幾靚~~~而家睇完套戲就好咗啦~~~:D
Support Some大~ 我睇完劇場都對佢有少少改觀,不過價錢同佢既外觀仍未過到自己關口...
仲以為你出完Magne ...
EricBanana 發表於 31-5-2012 01:01 AM
本身佢個造型係唔錯GE~~~只係配色突破咗~~~~:) 因為無幾耐之前先出咗 lost~~~Ankh 要等多幾日先出到~~~~:DD
睇埋套電影真係幫佢加唔少分
F.S.飛煞 發表於 31-5-2012 01:15 AM
確是如此~~~~唔單只佢~~~~我諗撫子加分更加厲害~~~:73:
色系夠曬搶眼啦~不過又因為色搞到好多人都pass
some大真有愛~~~
konakona 發表於 31-5-2012 01:21 AM
劇場版裏面幾個新造型拉打人氣都高咗~~~~而家 Rocketstates 出面都少咗好多貨~~~~呢隻我諗都會差唔多~~~:)
支持SOME大既極速分享
睇完你D相,發覺原來下體同大肶真係有色差
timothy276217 發表於 31-5-2012 02:11 AM
THX tim 兄支持~~~~~:77: 因為底褲位係膠原色加一層光油~~~~大髀色係PVC噴油~~~~兩部份唔係統一質料~~~~:)就咁睇唔係好覺~~~但係燈光照射下會出現色差係正常GE~~~~笨大整到兩邊隻色咁接近已經算OK啦~~~~:38:不過最好都係底褲位噴埋大髀隻色就統一啲啦~~~:67:
講真隻原本隻綠 係深綠 但變左淺綠  對爪我覺得細得滯

算啦

都係星期日去拎貨
火野映司 發表於 31-5-2012 07:02 AM
呢隻都OK GE~~~~火野兄放心吧~~~~~:DD
十卜:):)
呢隻睇完套戲係加左分...但始終係買唔落手:x
都係入Rocketstates同撫子算數:78:
繼Takajaba中sad貨後,
連呢隻都中埋~~~
而家只希望恐龍+映司Greeed冇事喇~~~
pein 發表於 31-5-2012 07:37 AM

How sad it is??? :47:

Can share here with photos?
:shiny:Some大真系快速..
不过小弟覺得呢只Super Tatoba噶顏色貌似有D膠啵...特別系黃色:60:

睇完套戲對呢隻嘢印象都改觀不少, 不個三個拉打主角之中小弟至愛始終都係 W, 可惜 W 今次冇新形態。
十卜,真係佩服some大對OOO既支持, 未睇套電影,可能睇完會後追:73:
How sad it is???

Can share here with photos?
Douglas.M.Saint 發表於 31-5-2012 10:00 AM

執前冇影到相,只有執後嘅相~
Tora幣位置有好大撻金色油(差唔多佔哂成個面積)~
搵天拿水搞唔掂,唯有用界刀刮,結果刮到啲痕出哂嚟~~~:72:
個driver上色偷工偷到離哂譜~~~:53:

與另一隻對比:

最後小腿位有少裂: