Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 王者J

[改造交流] Art Sporits 1/9 Iron Man Mk 6 (Action Figure) (加燈)

開關你去MK雞旺買磁石開關咪得,至於燈你去買有隻平頭,不用剪,另外個隻D光散D,
用個隻,老細有
至於手,用熱水分件,再去買單心線,老細個隻OK,用手鑽,再買细Led,
有店舖賣9魚9草....:30:
頭像被屏蔽
樓主請問關節鬆緊如何?最怕figure手腳 # #fing感謝
vgggyo 發表於 3-6-2012 05:22 PM

其實拆開過之後確係會鬆o左,
都未至於手腳條條fing, 只係無咁緊,
但都接受到.... :(
玩玩具需要改東改西先好玩的 same as 師兄 you
頭像被屏蔽
其實我都有諗過係要用手鑽去鑽洞加燈,
只係唔知隻手點樣去分件, 但原來可以用熱水的, 小弟真係唔知可以咁做:?
其實我都有諗過買磁石做開關的, 只係我放棄左無做,
同埋我亦都見到有平頭o既LED 燈買,
而我唔買o既原因係因為手頭上仲有幾粒燈用剩o係度,
所以想用埋先, 謝謝師兄賜教:64:

至於手,用熱水分件,再去買單心線,老細個隻OK,用手鑽,再買细Led,
tstleung678 發表於 2-6-2012 02:02 AM

開關你去MK雞旺買磁石開關咪得,至於燈你去買有隻平頭,不用剪,另外個隻D光散D,
用個隻,老細有
tstleung678 發表於 2-6-2012 01:59 AM
有店舖賣9魚9草....
Smarties8 發表於 2-6-2012 09:15 PM

呢隻iron man 膠成咁都賣呢個價,
佢無病吖o麻... :53: