Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [亂拍系列,OK多圖, 小心] 比較冷門 My name is Bruce~~~

HI~MY NAME IS BRUCE~唔識我? 唔緊要.

幫你記憶下, 可能你見過唔記得JE~

SPIDERMAN 2, (模仿)PETER仔捉完賊趕去捧MJ場既一幕
BRUCE:........

PETER:EM....我係來........

BRUCE: (示意整理呔)

PETER: OK~(整TIE)

BRUCE: (示意整理鞋帶)

PETER: O-SURE (整理鞋帶)

PETER:OK~攪掂~

BRUCE: AI...有咩可以幫到你

PETER: 我係MJ朋友, 佢邀請我來既
BRUCE: 但佢冇叫你遲WO~(並示意開場後不可進入)

BRUCE: (一副迫不得已既表情)
PETER:但係係MS WATSON..........(被打斷)

BRUCE:SHHHHHH~(並示意開場後要保持肅靜)

PETER仔嬲到想用蜘蛛絲噴佢個嘴

不過,最後PETER都忍住, 死死地氣離開.....

我自己對呢段非常有印象, 除左對白抵死外, 當然就係BRUCE既衰格演出啦~

BRUCE CAMPBELL, 可以話係美國最出名既B級恐怖片王, 成名作EVIL DEAD--鬼玩人, 依然深受影迷們既熱捧, 啱啱NECA先再出呢套電影既FIGURE, 美系區有大大分享, 大家可以去睇下.
而呢隻12", 就係早幾年佢自導自演既一套電影"MY NAME IS BRUCE", 同時間一齊出既FIGURE. 而故事係講述佢大戰關公, 唔詳述了, 有興趣去搵來睇下. FIGURE直接在美國的網站訂回來, 連運費都不用$%), 算係幾抵玩. 其實隻FIGURE個頭既輪廓係似既, 係上色方面一分錢一分貨LA.可動OK, 而且頗扎實, 仲有D戲內既配件俾大家玩下既.

一支LEMON水

一支疑似印左佢個樣既威士忌

佢在戲裡面寫既書, 戲內佢同樣飾演自己, 並諷刺現實的自己

一隻疑似鬼玩人的主角ASH既FIGURE

一支戲裡面用既鎗, 連招牌都未剪既

家陣老笠, 攞條底褲出來

仲有一對魔鬼同天使, 在戲內經常左右佢既決定, 而且均由佢自己飾演

最估唔到既係, BODY個膊頭係有磁石可以放佢地上去

同大家一樣, BRUCE又響度掙扎後唔後追隻FIGURE當中~
佢問天使: 我應該點做~?

天使: 唔好, 你要忍下,遲D COLDTOYS實會出2.0 GA, 千祈唔好高追AR~!

魔鬼當然會出來左右佢LA~

魔鬼: 傻仔, 早買早享受呀, 你唔擔保遲D一定會出GA, 就算出,以COLDTOYS既進度,你買完返來玩夠, 再放返出去都未有貨攞啦, 再遲D買仲貴AR~

天使: 唔好買 X N次

魔鬼: 快D買 X N次

BRUCE: 咁即係點AR

AR~~~~~~~~~~~

最後同大家一樣魔鬼戰勝天使~高追左FIGURE, 大團圓結局

ASH既口頭禪: GROOVY~~~~~~~~~~~~

大家咁啱又叫BRUCE, 循例合照下啦~

呢隻FIGURE都幾FANS向,純同大家分享下

同時間我同BRUCE一樣,高唔高追人玩鬼果隻ASH好呢, 實在太貴了~

THANKS FOR YOUR WATCHING
嘩,高大過小龍哥好多噃!!!
嘩,高大過小龍哥好多噃!!!
base 發表於 30-5-2012 03:11 AM

係ar~鬼佬丫ma~
佢遇上蜘蛛夾就唔好彩啦!
cool_ice 發表於 30-5-2012 03:13 AM

係蜘蛛俠唔好彩先啱,每集peter仔見到佢都冇好野發生既:66:
好有heart喎.......................:71:
好有heart喎.......................
darknight 發表於 30-5-2012 07:48 PM

多謝,驚大家唔識佢,所以整d劇場仔俾大家睇下認識下:66:
:43:
Assassin 發表於 30-5-2012 08:40 PM

ASH AR~~:63:
12"既ASH好貴AR~:79: