Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 8月 SCI-Fi Revoltech 039 Spider Man

toybiz左邊那支是我認為可動最高的蜘蛛人了!~~~
山口手腳都單關節可動也沒說很高.....
只有腰部勝....
...
marvelman 發表於 30-5-2012 08:41 AM

右邊果隻既上角好好~ 但可動不及左邊果隻~
左邊果隻小弟都曾經有過, 但最後空間問題二選一留低右邊果隻
因為第二集版本色水比較膠, 而且d關節有少少影響外觀~
睇見第三集起既 movie spider-man, 到呢家既 Amazing Spider-man,
小弟真係唔會賣右手邊呢隻經典好物~
TOYBIZ 既SPIDERMAN真係正野,,,
依家應該成為傳說了吧?
好似出過隻有46處BALL JOINT..果隻應該係最癲峰之作:58:?
意淫:34:

:ice:個頭好圓好細
d 動作好核凸== ......
d 動作好核凸== ......
yuichiw 發表於 30-5-2012 04:48 PM

同感...........:31:
唔知係本身隻珠珠俠造型有問題, 定係其他原因, 影d官圖出黎真係好唔吸引.............:47:
今次真係幾好o既攝影技術都救唔到:38:
官圖都咁,趕客咩...
隻手太短?望落總係怪怪地...
初初都幾睇好....而家睇完d 相.....:50:
$150  虫文就入:ar::ice::cool:
回復 25# tstleung678

HK$50就入, joint ball spiderman 真係唔得囉!!
好令人不安!趕客之作!
終於出現雙色轉輪了:66:
頭像被屏蔽
somehow I found it pretty ugly :(