Toysdaily 玩具日報

查看: 14339|回復: 47

[新品消息] 8月 SCI-Fi Revoltech 039 Spider Man

フィギュア詳細

■全高:約135mm
■可動箇所:全16箇所
■ジョイント使用数:12個
4㎜ジョイント×2 / 6㎜ジョイント×4 / 6㎜ダブルジョイント×1 /
8㎜ジョイント×4 / 8㎜ダブルジョイント×1付属品
スパイダーウェブ(ロング&ショート)×各1
オプションハンド×6
ネームプレート×1原型師
木下隆志希望小売価格:3800円(税込)
TM & © 2012 Marvel. © 2007 CPII.

雖然唔係好鐘意海洋堂出品既關節...但應該都要入返隻黎支持下:shiny:

條頸咁"健碩" o既{:2_121:}.......另外.....整體外觀睇落去總是感覺怪怪的......
無大驚喜, 價錢合理會入~~
d 珠仔關節好.......唔順眼
點解咁圓''六六''既…
唔買既原因係呢兩個字: BALL JOINT!!!!!!!
認真, 我覺得似下面呢隻野
果然還是TOY BIZ的出得最好!
出the amazing spiderman revoltech先黎出舊spiderman ...... :50:
果然還是TOY BIZ的出得最好!
凱獸王 發表於 29-5-2012 09:58 PM

x2, 好在都有一隻toybiz spiderman

不過價錢唔貴, spiderman情意結都會入隻玩下~
個樣有d怪...... 要睇實物先知買唔買
真係...一眼望落去好怪
個身形唔對路= =
除此之外都唔錯
重點: ■全高:約135mm
咁咪好細隻...:blame:
x2, 好在都有一隻toybiz spiderman

不過價錢唔貴, spiderman情意結都會入隻玩下~
toysmale 發表於 29-5-2012 10:22 PM

e家toybiz既高可動蜘蛛俠都要高追了...:79:
攪咩呀?條頸粗之餘,手指做咩咁短!?:@
我反而覺得個地台幾正...:38:

toybiz左邊那支是我認為可動最高的蜘蛛人了!~~~
山口手腳都單關節可動也沒說很高.....
只有腰部勝....
我只想要替換手掌........
好唔順眼, 狂插水先會入