Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Lady Sham coming soon

Red one is 3A member only or normal ??? Cos me today morning 9:00 AM just only see the White one ... ...
ricky_lam522 發表於 6-6-2012 02:58 PM

FOR 3AA ONLY, BUT U CAN SEE IT WHEN IT POPS UP
bought dou la........hahaha
我add左2次入cart都係買唔到,真係想調查佢.:blame:
白色仲有啊:52:$$$$$$$
頭像被屏蔽
我add左2次入cart都係買唔到,真係想調查佢.
rudesbarry 發表於 6-6-2012 03:04 PM

me too ar....but finally can lo......very lucky
買到啦~~f5左4-5個鐘:70:中間仲2次到check out先error~~:blame:
我add左2次入cart都係買唔到,真係想調查佢.
rudesbarry 發表於 6-6-2012 03:04 PM

如果你係聖鬥士咪唔會同一招中2次low~~:x
(認真)仲有機~~加油~~照上次紅jc情況應該今晚至聽朝都仲有機(純個人猜測)~~
good lucky~~:52:
FOR 3AA ONLY, BUT U CAN SEE IT WHEN IT POPS UP
edmund 發表於 6-6-2012 03:00 PM

So that non-VIP can buy too ??
頭像被屏蔽
睇住果句嘢

"If you need to see your toys before you buy it, dont buy, only buy becuase yo ...
flighttosky 發表於 6-6-2012 03:56 PM

背住老細開個window仔 F5 博炒:66:係我~!!
今日之內買到就買, 買唔到就算數, 慳返, 我會張呢幾百補落  HT 隻 Joker 2.0 度 :34:
頭像被屏蔽
f5玩法都唔知邊個諗出黎~~玩死人:70:
頭像被屏蔽