Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] Lady Sham coming soon

頭像被屏蔽
我之前試過~!!你確定有人隻已付款,另一隻就唔好比錢,唔係佢cut晒你~~上次cs係咁覆我,未付款的紀錄佢地會sol ...
chiman0123 發表於 6-6-2012 01:31 PM

明白,謝謝C兄!

回復 eeleel  :71::71::71::71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 65# eeleel

我支持你~~一半~~
3a買野係好方便~~f5就玩死人~~cs覆人野同唔覆無分別~~

如果玩3a唔玩佢d限量野其實玩得好輕鬆~~:38:
頭像被屏蔽
I just saw and click into it, than no stock.....out of stock within 10sec......crazy....
回復 67# flighttosky

:71:
如果唔係買唔到黑色~~紅色一定唔買,咁串~~
eb有大貨樣,d人仲諗訂唔訂,仲插~~
3a~~辦都無~~得張草圖~~:53:
回復 67# flighttosky
我都係咁諗.
3a呢方面真係好q乞人憎,唔比相米唔比相囉,又要彈句咁既嘢出黎,我明白有啲客係好煩好多嘢問甚至好勞嘈,但唔係全部吖嘛,有事又唔好好解釋,仲要話啲人問啲古怪問題,真係變左啲客求佢賣嘢出黎咁.
都唔知做member為乜, 我個人係嚴選派, 唔係心水都唔會買, 因為3a出得咁密, 乜都買, 有錢都無位放

心諗,  ...
flighttosky 發表於 6-6-2012 02:24 PM

Ching.. support what you just said from my heart :64:

However, I was cursed by 3A, and have got both Pure + Red Devil today :unhappy:

well... I don't have Shit Sham as I missed it last times :die:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
又有紅色啦,不過我入唔到,原來我比人取消左會藉,哈哈
頭像被屏蔽