Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 究竟hottoys聽日一點有咩好嘢出現??

無vip咪無得買會場版:26:
小心叮噹朋友又出黎掃貨
最大嘅問題係我舊年11月先入坑
而佢又唔再收VIP
我D單多過舊VIP requirement有凸...不過VIP福利都係無我份...
小心叮噹朋友又出黎掃貨
rock826 發表於 29-5-2012 05:06 PM

A BOSS會唔會已經俾HT black list 左?
A BOSS會唔會已經俾HT black list 左?
GTO 發表於 29-5-2012 05:08 PM

東南亞傭工市場咁大, CEO點black list到佢地吖......:53:
最大嘅問題係我舊年11月先入坑
而佢又唔再收VIP
我D單多過舊VIP requirement有凸...不過VIP福利都係 ...
GTO 發表於 29-5-2012 05:08 PM

同意!都唔知點先做到vip?
人地EB比兩魚就有一年,3a就買指定產品
HT就嘜都唔得:66:
東南亞傭工市場咁大, CEO點black list到佢地吖......
toms110 發表於 29-5-2012 05:11 PM

VIP要對ID
出殺亞人兵團都無用啦
應該係Suit Up Gantry
不過個人希望係武士P (妄想中)...
GTO 發表於 29-5-2012 04:18 PM

妄想 X 2:63:,不過我一月先訂,睇怕唔等到7月都唔使旨意有貨攞:56:。。。。。
我估订Gantry既人应该晤多,如果晤系点界HT迟迟都晤cut订
我想問什麼是hotroys :38:
頭像被屏蔽
有沒有方法可以杜絕南亞幫:74:不如淨係香港人先準買:blame:
回復 18# GTO

相信好多大大都係身同感受....
淨係Avengers匿條line,都有8隻...(照舊規矩半年買8隻...)
我哋海外玩家仲慘喇...當時就算半年內買夠20隻都冇得諗啊...
而家冇咗新VIP,對我地嚟講冇乜損失....
有沒有方法可以杜絕南亞幫不如淨係香港人先準買
liverpool_chu 發表於 29-5-2012 06:16 PM

其實規定落訂及取貨時都需要出示身份證得唔得?等炒家一定要搵返班南亞幫取貨。
如果落訂後即刻出糧比班南亞,唔使旨意佢取貨時會出現;半年後要佢出現幫手取貨後先有糧出,班南亞又彩你都傻。行得通嗎?
好可能係suitup gantry 喎!!!