Toysdaily 玩具日報

查看: 13208|回復: 55

[新品消息] 究竟hottoys聽日一點有咩好嘢出現??

Td係fb度出左張相講聽日有好嘢,
藍色袋上見到係The avengers,
有無師兄知係咩黎??
咁大盒會唔會係hulk呢?:35:

相關帖子

Black Widow is coming:43:
晤知系晤系Suit Up Gantry Mark 4呢
MMS160 SUG M4 / MMS161 SUG
咁大盒,好可能係創戰紀架電單車,用avengers袋袋住的唔一定係 avengers產品呢
應該係Suit Up Gantry Mark 4~!!逃寶個邊剛剛發貨~!!:ar:
應該係Suit Up Gantry
不過個人希望係武士P (妄想中)...
應該係Suit Up Gantry
不過個人希望係武士P (妄想中)...
GTO 發表於 29-5-2012 04:18 PM

me too~~~~~~~:80:
下個月應該開始發佈動漫節出乜野特別版,以ceo手段實有毒物會出,一年一次免費宣傳佢點會留手,vip之友準備排隊吧~~
下個月應該開始發佈動漫節出乜野特別版,以ceo手段實有毒物會出,一年一次免費宣傳佢點會留手,vip之友準備排隊 ...
emilykls 發表於 29-5-2012 04:42 PM

我估動漫節特別版會有Thor版LOKI ,因為貨版一早已做好
回復 9# emilykls

,請問係咪得vip先?買到會場版??
下個月應該開始發佈動漫節出乜野特別版,以ceo手段實有毒物會出,一年一次免費宣傳佢點會留手,vip之友準備排隊 ...
emilykls 發表於 29-5-2012 04:42 PM

之前CEO已講過, 今年VIP唔會再係以排隊形式去訂購......:ar:
must be Ironman Suit up gantry with Mark IV
回復 12# toms110

係就好消息囉, 當街日晒雨淋排隊好冇人性尊嚴嫁。
回復 12# toms110

係就好消息囉, 當街日晒雨淋排隊好冇人性尊嚴嫁。