Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 【鋼鐵人的高科技智能衣架】Iron Man 2 Suit-Up Gantry with Mk IV

神物:shiny:,睇下相便夠了:$留子彈貫買嚟緊既系列!!
型到无话可说,吴使讲野。
型到无话可说,吴使讲野。
呢啲場景對我都係麻麻地,睇下美圖已經好滿足.:35:
頭盔拆解後係分開三部分,依家原頭照用就算.做得有啲懶.:44:
無用背景感覺有啲單薄,覺得美國國旗有吸引目光的能力:34:
回復 52# PCCW369369

我都覺得頭盔果部份係失色D,如果可以用Make II既淨頭盔效果會好好多....:42:
燈光用得好靚.

加上完美爆地.

小弟心服口服, 自問影唔到.
catcat 發表於 30-5-2012 01:50 PM

要完美爆地可能條褲仔會整花,利害:$
對,花了......:63:
真係好靚!但係過唔到海關!
相好靚, 不過30幾魚我情願買其他figure :61:
對,花了......
Dick.Po 發表於 30-5-2012 08:49 PM

小弟上次整花左都爆唔到靚地,最後放棄了....:sad:
超正 ~~  擺放地方都幾頭痕...

想知道依个爆地系咪mk4先做到,mk6我摆左成晚都唔得,只手根本就掂唔到块地。

附图一张,只可以稳个地台迁就一下,只脚的关节无上图的mk4拗得甘劲,大俾又比条底裤限制住!
個人而言, 成個場景可玩o既地方不多, 都係擺個靚pose
更何況現今各位大大都面對唔夠位display的情況下....
唔通真係"但產量一定不多,個人覺得將來必定成為神物!!"俾呢句引入坑?
究竟係action figure player 定 collector?值得停一停, 諗一諗.
當然, 喜歡ironman的人有愛就冇所謂~
頭像被屏蔽
如果真係成為神物之後, HT就會出ver 2 :34::34: