Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我也要快拍..... HT Babydoll in Arms with 3A (多圖)

咁都推到30 版?
無比例嘢,又無似唔似嘢,典推呀大大
Oldcat 發表於 29-5-2012 01:21 PM

啲唱片公司平時啲碟賣10隻都話直迫雙白金既啦......:63:
支持oldcat兄,12"真係太大隻,小弟影佢地好難handle符好,都係睇你d圖比較賞心悅目:71:
討論返隻 Figure 先... 我覺得佢用左值髮... 相當好......
不過佢手臂唔包膠... 又無頭盔送... 仲無雙頭雕... 實在太過份啦... 簡直係奸商所為.....

好... 我又 pass... 我等 version 2046 先買......:63:
幾個shot, ok 嘅,隻Caesar 今次D 油乾得透
Oldcat 發表於 27-5-2012 02:43 PM

Yes... I don't like it.  No smell when opening the box this time :63:
Yes... I don't like it.  No smell when opening the box this time
RRAAYY 發表於 29-5-2012 01:37 PM

鍾意”索”隻figure 陣除都真係第一次聽到:50:
支持oldcat兄,12"真係太大隻,小弟影佢地好難handle符好,都係睇你d圖比較賞心悅目
timothy276217 發表於 29-5-2012 01:33 PM

十分感謝Tim 大支持:64:
討論返隻 Figure 先... 我覺得佢用左值髮... 相當好......
不過佢手臂唔包膠... 又無頭盔送... 仲無雙頭雕 ...
$hiine 發表於 29-5-2012 01:35 PM

請問頭盔戴享邊庶呀,係未自己戴住黎玩呀:no: