Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 我也要快拍..... HT Babydoll in Arms with 3A (多圖)

Old cat
打燈好正....我是來留明同十卜
滴滴仔 發表於 27-5-2012 09:49 AM

謝過師兄:77:
師兄有入嗎?
:71:絕配, 絕配

Oldcat影得好有愛
好靚呀!
要求加圖!
nightsto 發表於 27-5-2012 09:53 AM

搞咗三粒鍾之後,個境已經完整地變返做書枱比我D 1:1 補習了,加不了:54:
3a配babydoll真係一絕:71:
唔知有冇記錯,戲中敵人造型有d似3a

個頭開始亂:(
你呃人... 又話好快沉嘅......:63:
3a配babydoll真係一絕
唔知有冇記錯,戲中敵人造型有d似3a

個頭開始亂
O暈 發表於 27-5-2012 09:00 PM

埋身打鬥,難免”頭髮亂了”:74:
講真,呢執好似訓醒未梳頭嘅野好難搞下:cool:
OLDCAT兄隻DUTCH CAESAR好正:71:想問係咪兩日前於便利店入個隻?
你呃人... 又話好快沉嘅......
$hiine 發表於 27-5-2012 09:15 PM

唔係O兄出手打錨,又典會浮返上來呢:unhappy:
OLDCAT兄隻DUTCH CAESAR好正想問係咪兩日前於便利店入個隻?
wiswis 發表於 27-5-2012 09:29 PM

我係官網訂咋,不過都幾正:71:
需然手臂關節有D鬆,但單手都抱起babydoll 算係咁啦:78:
小弟係便利店入,因為太大嘅野只能入一隻,包裝密密實實又冇得見樣,DUTCH同JEA兩隻心大心細,最後入咗JEA,睇番DUTCH都幾正!小弟隻兩邊膊頭關節都好緊!但有左邊膊頭就斜咗少少向下,似CHING隻DUTCH右邊膊頭咁樣,又唔咁出動暴力調教,因為唔知個膊頭葫蘆位係咪根本冇得教,未見過咁樣嘅關節:( 想請教一下呢個位(身體連接膊頭個葫蘆位)係咪FIX死咗呢?
小弟係便利店入,因為太大嘅野只能入一隻,包裝密密實實又冇得見樣,DUTCH同JEA兩隻心大心細,最後入 ...
wiswis 發表於 27-5-2012 09:50 PM

呢個係可動嘅,一般感覺太緊主要係油漆黏住:78:
嗚呀...都唔沉嘅......:63:
好吸引呀................:handshake:
條女都幾靚~最衰冇睇過呢套野~如果唔係就一定買!
嗚呀... 又浮上黎啦......:63: