Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: coins

[玩具攝影] 20年前, 失散左家"龍王丸"~ [My first Robot魂!~]

我有部老翻要自己石切的只系買左20蚊∼因為系強過野∼石切完又要大整又要油色先勉強有原版的質感!

依家 ...
KUDAFF 發表於 27-5-2012 12:04 AM

強國果隻,真係只得個形冇神韻,今次入番隻robot魂補番數:51:

樓主,你嘅童年經歷故事同我非常接近!:79:
我小時候又係同”龍王丸”永遠欠緣份...連模型完全品實物都未見過。

喺呢個咁Q多負能量既TD, 有樓主呢d post就好似清泉一樣,十個卜:71::71::71:

:! 氣勢, 係用心創造出黎的~!! 有心的話, 山雞都可以變鳳凰!~:71:
變身啦!

我想要齊5隻+鋼衣:53:
當日擁有左模型復刻版Boxset已經心滿意足,

遺憾是現在尚欠第四界層Boxset........
我想要齊5隻+鋼衣
00_GUNDAM 發表於 29-5-2012 05:14 PM

我N年前有幸~ 係樂富見過一次~~:52:
當日擁有左模型復刻版Boxset已經心滿意足,

遺憾是現在尚欠第四界層Boxset........
莫探員 發表於 29-5-2012 05:23 PM

我都買左皇帝龍SET~ 搵日影將全家楅先~~
我N年前有幸~ 係樂富見過一次~~
coins 發表於 29-5-2012 06:28 PM

以前擁有過, 後來放咗比fd:73:
我都成set放左,賣左成2xxx

以前擁有過, 後來放咗比fd
00_GUNDAM 發表於 29-5-2012 07:56 PM
我都成set放左,賣左成2xxx
馬仔 發表於 29-5-2012 11:03 PM

我就唔記得放幾多, 買/賣都成十幾廿年前:66:
樓主,唔係潑你冷水,唔知你有小朋友未?
我早幾年都享有同你差不多的待遇
但自從有左兩個寶貝之後,莫說明示暗示想要邊隻
更甚係我全部“第二最愛”都冇得“落地簽證”
全部都要偷渡入境,欺上瞞下先有得玩
朋友到我家欣賞玩具,唯一禁語就係“呢隻幾錢”........:69:
樓主,唔係潑你冷水,唔知你有小朋友未?
我早幾年都享有同你差不多的待遇
但自從有左兩個寶貝之後,莫說 ...
adidas 發表於 29-5-2012 11:36 PM

呵呵,未有小朋友,不過巳身同感受了:66:
唔打緊啦,你得左兩個無價「寶」了,玩少兩件玩具,當儲下奶粉錢啦∼:75: