Toysdaily 玩具日報

樓主: chusiuon0211

[新品消息] Batwing is coming!!!!

我唸住租個車位放
TDKR嘅主角係三部迷彩Missles tumbler,not this
Missile Tumbler
而家唔係考慮訂唔訂.....而係先考慮買個大d既單位.......但自問都幾難有能力離開呢間公屋:56:
相信可以同時放Batman + 貓女, 不過真係太大了...
頭像被屏蔽
為何晤出89 Batwing ga∼∼∼
bunchan 發表於 26-5-2012 01:42 PM

只係時辰未到,你估佢唔會......
到攞貨時係咪要叫雞記呢?私家車或的士都唔掂喎..!除非叫傷賤的士...!!!
我唸住租個車位放
rlb 發表於 26-5-2012 08:04 PM

實比人偷飛機:57:
唔明點解咁多人話咁大架飛機唔買:80:,小弟覺得買呢架好個買架車:45:,你諗下個屋企個天花有幾咁多空間可用及擴展:73:,而地下的地方真係擺多1件地方就少咁截:47:,最重要係小弟可以擺埋D兵人上去做作戰狀態諗起都覺得型:52:及會用個兵人做跳傘狀態:35:咁樣咪可以用盡架飛機囉:36:

I rather have SIC come out with The Bat. Smaller scale. Plus they already release the Batpod before. They should release the Tumbler and The Bat.
如果我有2400呎地窖,一定擺係紅酒邊
必收必收....不收對不起自己
Seem like they taking this chance to launch and relauch all the things... Good
只得個架都POST出黎,,好似叫人儲定錢先.....
我諗好多人想看貓女多D囉!!!!