Toysdaily 玩具日報

樓主: chusiuon0211

[新品消息] Batwing is coming!!!!

其實HT目標係外國客,香港冇地方擺係正常.....
我諗緊旺角間鋪仔放唔放出黎比人睇?
頭像被屏蔽
回復 30# the_crow

I just hope:)
幾中都好,無位:38:pass:67:
阿媽話買都得,叫我搬左比個床位隻Batwing:unhappy:

櫃又擺唔入,黑麻麻#喺天花又容易封塵,抹都抹餐死:?
都係等入咗嘅大大post相:38:
Less than 5K!?
It's impossible I guess...
the_crow 發表於 26-5-2012 03:30 PM

89 batman 都要4.2K, 呢隻咁大架, 起碼7K, 無走雞
89 batman 都要4.2K, 呢隻咁大架, 起碼7K, 無走雞
曼聯朗尼仔 發表於 26-5-2012 05:43 PM

I guess it would be around 8K-11k,
depends on how details it is
If it comes out under 7k it would be crude

just guessing
咁大隻, 都唔知點放
會好似買張飯檯返屋企咁
不過咁,大家都知HT啲比例做得唔係好對辦,我之前訂咗隻鐵芒果因為佢嘅比例做得唔好,張單已經放咗;89 BATMOBILE 亦因為比例過唔到自己果關而放棄。玩得啲巨咪野,貴就預咗,但係要比番啲好少少嘅比例我囉! 如果唔係使乜咁貴買先?
可能未睇套戲,外形又唔係真係好吸引
如果可以搖控識飛的話會考慮,如果得個擺字就慳返,香港地寸金尺土,未計我買返黎幾錢都用左我屋企兩尺位,你估仲係以前三幾千一尺咩,計埋用左皮幾野擺架野出黎
掛佢不如掛部F16仲型.....
如果可以搖控識飛的話會考慮,如果得個擺字就慳返,香港地寸金尺土,未計我買返黎幾錢都用左我屋企兩尺位,你估 ...
emilykls 發表於 26-5-2012 07:13 PM

肯定唔止兩呎,
亦肯定佢唔係預香港人會買