Toysdaily 玩具日報

樓主: chusiuon0211

[新品消息] The Amazing Spider-Man is coming soon!

回復 47# DevilDavidHK

無錯!我係會訂齊的marvel fans(情常常掛在口邊的):34:
蜘蛛俠上一隻無訂,就係等依隻,我等到了。
依隻更似漫畫,必訂。
儲齊所有主要marvel hero為目標

希望ht開條marvel系列:66:
Ht務求吸納晒d錢,等人冇多餘錢買其他野,黎緊仲有black window。
老孫 發表於 23-5-2012 08:31 PM

black window ??
等左咁耐唔高追上一隻紅豬豬,呢隻無理由唔入,希望ht做靚啲件衫.
個頭雕好似係BD版wor.....:52:
回復 77# mingming914

其實好多人話依隻更似漫畫
但我上網睇返Amazing Fantasy #15 d圖又唔覺
係得噴絲的設計,同主角似
件衫真係好特別......
不可錯過~:71::71:
新主角型仔D啱啱放咗黑蜘蛛都算啱數:he:
Medicom 1500体限定生産2012年8月発売予定

HT 會否又係 2012年8月発売予定 ???
頭像被屏蔽
就咁睇lee張圖條頸係長, 但係本身演員條頸的確好長.........可以話名符其實五長~~~手長, 腳長, 身長, 頸長同
回復 81# 月心

主角性格似漫畫 噴絲似漫畫 但根本件衫唔似 我覺得之前嗰件似d
回復 76# 月心

M記D料似D,
如果可以改一改條頸位,頭雕與素體的連接就更加自然
如果可以改一改條頸位,頭雕與素體的連接就更加自然
O暈 發表於 24-5-2012 12:58 PM

100%同意, 差一步, HT請做埋佢,上一隻黑朱朱巳經有怪怪,今次還不去改善.
Medicine 唯一可取係身上藍色布係一塊過但ht係上同下身車埋一齊。