Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Medicom JoJo 分享 - 徐倫,+ 天氣報告!

終於有時間開吓盒影吓相,決定今日快影吓徐倫。

MEDICOM啲動畫人物真係有一手,現在M記價格高昂,所以我只係買JOJO條LINE都已經好金!

有徐倫又點可以少得佢嘅替身STONE FREE!

呢條LINE係要兩隻擺埋一齊先夠殺!!

多謝觀看!
真係好正又真係好貴同好脆!
JOJO系列的確出得好唔錯 基本還原到原著~M記對距感情好奇怪 BODY易爛 配件少 貴 不過有D人物系距先有 又系好經典 雖然整體未必好過HT 但羅到手 個種感覺未必HT比到
this is very good~~~~~~~~
頭像被屏蔽
其實我有睇過有啲M記POST嘅RIDER開盒VIDEO,佢地教你攞咗隻公仔出來之後要慢慢扭吓啲關節,扭鬆之後先至大動作啲嚟屈POST。我咁多年玩MEDICOM都未斷過,算是好彩。
JOJO呢條LINE係一條漫長嘅不歸路,尤其是啲替身。我算好,有FRIEND晌日本幫我直接定購,個價係原價。當日超裝可動同12吋兩條LINE二選一,我決定揀12吋。不過勝在呢堆嘢比較保值,就算將來賣翻出去都無乜問題。
今日攞埋隻天氣報告出嚟影,先發現佢個BODY好唔同,小腹同PAT PAT個較只可以左右擰,而小腹嘅PART係向後傾斜,加埋胸口同小腹嘅BALL JOINT,慢慢扭吓可以做到JOJO獨特嘅蛇腰姿勢。

件藍色衫用上絹布,有少少反光嘅效果,超醒目。唯一敗筆係啲三角形洞只係印肉色上去,而唔係好似原著咁穿窿嘅!失真咗啲囉!

非常索凸務 - :34:

又係替身出場嘅時候!

隻天氣啲關節都幾緊吓,企得好穩,即使孭咗咁重舊替身上膊頭都可以站立不倒,犀利!

WONDER FEST限定品,硬食原價,不過已經連埋替身,OK啦。:38:

多謝觀看! 希望大家繼續支持! 小弟繼續REPORT!
回復 6# madnug
有無視頻LINK睇啊?~事關我入左只UU 偵探物語 唔知距算新野定舊野 爛BODY我都唔知點換了

回復 8# shawn.

我當時係睇呢個VIDEO:

youtube.com/watch?v=w2OVVMVyv1Q
回復 9# madnug
THX~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~