Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Yellowk

[詢問] 請問金毛獅王會否再版!!

仲等乜? 都等左兩年! $1550 同 $14XX 相差最多咪一百幾十!2012 年出果陣正價都 $19XX 啦(有錯請更正 ...
btpod 發表於 19-5-2014 06:24 PM

2012 正價有印象冇千9咁多.
隻野第一日我以$1680入手,同日晚上已經去到$1780,千九都真係有可能。

quote]2012 正價有印象冇千9咁多.
mj23 發表於 20-5-2014 01:47 AM [/quote]
隻野第一日我以$1680入手,同日晚上已經去到$1780,千九都真係有可能。

quote]2012 正價有印象冇千9 ...
馬仔 發表於 20-5-2014 08:01 AM

還記得,獅王當年2011年4月28日周四發售,中午貨到見街才15魚,晚上已經去到16/17魚,過多兩天條街仲無晒貨添。。。。。我就過了幾天,趁拮豬島會員卡九五折日,用19魚買了。

quote]2012 正價有印象冇千9 ...
馬仔 發表於 20-5-2014 08:01 AM

我意思係正價, 炒價千9係有.
點解係 2012 ? 有再販過? GX-59 初版不是 2011 嗎 ?

回復 30# btpod

其實我之前都講過,當年YEN十算都係千四五左右, 啱啱都有大大講過第一天出的當日中午,千五買到,証明我都無點記錯....再版千五左右我都唔係一定唔買, 當然...如果可以係再版預訂鬼咁快又截訂個價入到就最好咁解~
還記得,獅王當年2011年4月28日周四發售,中午貨到見街才15魚,晚上已經去到16/17魚,過多兩天條 ...
gazza1211 發表於 20-5-2014 11:09 AM

gazza師兄有冇打算再買返隻儲?
gazza師兄有冇打算再買返隻儲?
tolete 發表於 21-5-2014 07:28 PM

隨緣咯。。。如再平d,可能會多買一隻放在大陸宿舍或者買一隻來送給大陸公司太子爺、刷刷鞋。{:1_220:}