Toysdaily 玩具日報

[詢問] 請問金毛獅王會否再版!!

笨大沒通知我會再版
simpsons 發表於 22-5-2012 12:58 PM

:71::DD...........
近期無黑魂版本,有懷舊版本:71:
打電話去問bandai 啦....尼度邊個講野係可信ga?? 個個都估估下
呢隻金毛好奇, 一出就斷晒貨, 相隔三個月既大帝就賣到今日都大把貨......:45:
頭像被屏蔽
其實金毛第一日出個時有大把貨, 我都無定個日先出去買, 不過個價好似火箭咁日日係咁升:80:

呢隻金毛好奇, 一出就斷晒貨, 相隔三個月既大帝就賣到今日都大把貨......
ckchan123 發表於 23-5-2012 12:46 PM
頭像被屏蔽
樓主師兄, 再版會呢一兩個月內到貨!行貨版, HK$1550!
樓主師兄, 再版會呢一兩個月內到貨!行貨版, HK$1550!
btpod 發表於 18-5-2014 07:35 PM

heard that toys shop owner said around May-24th:57:
就快自己擁有啦,好開心!
btpod 發表於 18-5-2014 07:35 PM

你意思,一兩日內嗎? 個價錢從何得知? 如14XX 可會入手,因沒訂,但太貴就又繼續無視...
你意思,一兩日內嗎? 個價錢從何得知? 如14XX 可會入手,因沒訂,但太貴就又繼續無視...
宇宙之王者 發表於 19-5-2014 02:09 PM

星期六我係信和某鋪仲見有得訂...
依家就唔知...
回復 27# 小堅

THX ! 唔通今之 D 貨多到嘔, 唔係無可能 出貨前一星斯冇得訂咁神奇?不過點都好,點都係等現貨,反而就出...宜家反而最重要係諗緊如果真係買,都唔知放邊....
回復 28# 宇宙之王者
我都諗買現貨, 如出貨一星期前仲有得訂, 無理由一星期後出貨時突然炒高幾魚, 除非全港舖頭夾埋抬價, 但無可能啦
宇宙之王者 發表於 19-5-2014 02:09 PM

仲等乜? 都等左兩年! $1550 同 $14XX 相差最多咪一百幾十!2012 年出果陣正價都 $19XX 啦(有錯請更正), 再版消息未出時炒價仲一直係 $29XX !