Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 無名小卒 - GI Joe Trooper

Now ToysRus 係淺啡色衣領:71:
想問大大隻zartan點樣?買唔買得過?
hang 發表於 28-5-2012 08:36 AM

其實唔係太差。  見review就預咗無乜關節。  
但啲人頭有好有唔好....
佢個頭頂個舊野係透明膠, 如變形金剛一樣, 啲光照頂落去時, 兩眼會 "發光".
好唔好玩就真係見仁見智.
但Storm Shadow個頭就太外眼....

如果你覺得呢個gimmick無乜興趣, or 太貴, 可skip.
回復 17# Duraxyll

我就係覺得眼"發光"幾得意 其實我對另外兩SET 3PACK都有興趣 好似好多配件
Now ToysRus 係淺啡色衣領
玩具Kenny 發表於 29-5-2012 10:35 PM

終於搵到淺啡色衣領..... 入左... 呢隻真係好正~! 完全冇因為係movie series 而敗壞左GI JOE o既名聲~~!

相信係最強GI JOE兵之一, 唔會淨係比D蛇兵威哂~

如果可以追返隻LOW-LIGHT, 就好完滿~~
今日終於入買埋Zartan同Cobra Commander,

G.I.JOE士兵要再諗諗,皆因仲有好多款Batman LEGO未買
呢隻真係超正,佢腳眼果個關節非常好,不過而家好難再買到
終於搵到淺啡色衣領..... 入左... 呢隻真係好正~! 完全冇因為係movie series 而敗壞左GI JOE o既名聲~~ ...
goldwater 發表於 31/5/2012 02:19 PM

但宜家覺得藍色面具搶眼D~
今日終於入買埋Zartan同Cobra Commander,

G.I.JOE士兵要再諗諗,皆因仲有好多款Batman LEGO未買
莫探員 發表於 31/5/2012 11:49 PM

見到都唔買?????
stussyseller 發表於 1/6/2012 12:57 AM

wave 2有一隻
不過幾時返就未知
wave 2有一隻
不過幾時返就未知
玩具Kenny 發表於 2-6-2012 09:53 AM

wave2&3跟著電影delay到下年3月:59:
stussyseller 發表於 1-6-2012 12:57 AM

而家想入多一隻藍兵+一隻啡兵哩..... 3人小隊, 藍色做隊長~ :shiny:
wave2&3跟著電影delay到下年3月
benedict 發表於 2/6/2012 09:59 AM

噢............................:79:
噢............................
玩具Kenny 發表於 2-6-2012 10:36 AM

我之前都諗住wave 2先買,點知會delay,即刻入返3隻玩住等電影
回復 28# benedict

3隻 are........?
回復  benedict

3隻 are........?
玩具Kenny 發表於 2-6-2012 10:44 AM

snake eyes, storm shadow, cobra commender