Toysdaily 玩具日報

查看: 8609|回復: 34

[個人收藏] THE PUNISHER 回盒前一影

面臨搬屋要執玩具,拎翻佢出嚟覺得呢只真系好正!
留影一張先,要一頭半個月先可以擺翻佢出嚟了。

面臨搬屋要執玩具,拎翻佢出嚟覺得呢只真系好正!
留影一張先,要一頭半個月先可以擺翻佢出嚟 ...
mr.elljay 發表於 19-5-2012 12:47 AM

呢隻"懲罰者"真係堅正, 我仲記得佢心口個標誌少咗兩個鼻癃, 所以只係賣8魚左右, 但係當時無入, 搞到而家想搵都係炒價喇......:help:
我已經畫翻了,咁簡單,根本無需在意啊∼∼∼
我諗多數系因為無拉臣先特意做出有差異的LOGO
我也收了一只, 呢隻唔錯,只是人氣不盛。
加返件大褸就fit晒
btw係咩公司嘅出品?
我唔記得系叫ART FIGURE還是FIGURE ART了。
呢個系第二集造型,無長褸的∼∼∼∼
原來有第二集嫁?
就咁睇頭雕幾靚喎
頭像被屏蔽
樓主買番版你最L醒啦
Strawberry 發表於 19-5-2012 12:52 PM

點解好好地一個share post你又要入嚟攪事呢?
頭像被屏蔽
呢隻真是好正。可惜我错失了机会。所以最近用了老翻的头雕自组了一只,但是始终没甘正。
原來有第二集嫁?
就咁睇頭雕幾靚喎
GTO 發表於 19-5-2012 12:43 PM

其實80年代都有拍過The Punisher 架
正喎。而家買幾銀?
好正~點解我唔知有隻咁嘅野:time:
對唔住。多謝樓主分享番版figure
Strawberry 發表於 19-5-2012 01:29 PM

c hing shouldn't we be more open minded  towards suspected 番版 items?  Every company is making such items..  including HT & EB..