Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkkiii0079

[玩具報告] 黑之女妖!!!!—ROBOT魂 117 BANSHEE 報喪女妖 完全玩評報告

:71:正......................係qc差些:31:中招...........
已經買左:71::71::71:
好正
我都借位放番兩張相先... XDDDD

一晚無睇POSE多左咁多位大大留言~唯有一次過覆哂大家先~

大家真係要好小心玩,我個拳套位差少少白左,好驚﹗
呢隻野D POSE幾易擺,同埋金色好搶眼,完全係正~~不過我都係覺得D藍色睇落去膠左少少LOR~~
正機正相!!! Thanks for sharing!!!!!:71:
係好正,不果都係算啦,白獨我都未買...../.\
係好正,不果都係算啦,白獨我都未買...../.\
T_A_I 發表於 20-5-2012 12:03 PM

六月再版補入啦...
回復 19# kkkiii0079

請問可唔可以post張相出來睇下係邊個位呀?
因為我可能bid隻二手,到時等我留意下thx!

回復 23# T_A_I
大概就係換盾個個位~你換右手槍或者左手拳套個陣都有機會整白佢,同埋佢本身都係藍色,應該係幾易睇得到既~~仔細D講,佢應該係連接隻手臂個兩條細細地又長長地既膠,如果白左,就代表應該係被玩過。因為新手或者唔小心,都好易整白個個位。如果你個隻無事,都建議換手個陣輕力少少,儘可能唔好走去屈佢地~
回復 24# kkkiii0079

無實物都係唔係好知detail,即係白角放盾個個位?
係隻手個個位會白左定係拳套會白左?
如果只係拳套白應該見唔到,因為裝左係身都看唔到..
應該無咩所謂嫁....
因為我未玩過實物唔係好知^^"
其實呢部比例同144系迷一樣?有冇偏矮?