Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DSEMI

[個人收藏] 超合金 -ANIMA-SUPER EVA初號機

呢隻絶對係 Best buy ,但買唔到武器塔總覺得唔圓滿。請問有大大買了?能否 post 相看看?謝謝。
剛出時我都skip左, 皆因d人話佢可動一般.  大貨賣完我都後悔當時冇入.  呢隻出得同之前既eva好唔同... :71:

之前響拍賣見到佢連tree賣唔使12魚都冇入... 都唔知自己做乜唔bid... :70:
呢隻絶對係 Best buy ,但買唔到武器塔總覺得唔圓滿。請問有大大買了?能否 post 相看看?謝謝。
blackjack197336 發表於 21-5-2012 05:05 PM

唉...
我都好想圓滿:42:
雖然錢唔系問題,但問題系冇錢..

剛出時我都skip左, 皆因d人話佢可動一般.  大貨賣完我都後悔當時冇入.  呢隻出得同之前既eva好唔同...  ...
rex_tech 發表於 21-5-2012 05:23 PM

講真哩隻野可動真系好雞肋,可以話系純粹賣個造型..
依家單系TREE好似都要15魚果頭,而且完全無任何金屬成份..嘔血..:70:
我覺得造型上色才是super EVA的賣點, 可動並不是重點.