Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

今日排joker 時聽到ht D 職員同個friend 吹水 ,

loki 都就訂滿 ..............

信唔信都好

如果真係鍾意既, 襯而家仲有得訂既, 訂joker 順手訂埋囉

唔係之後益炒家就無謂啦 , 係咪
無拉拉loki post突然番生...
我都只係訂左loki ja, 我唯一一隻HT!
I preorder all avengers except this one, even it has good quality...I want thanos more
我都訂左一隻,因為覺得佢做得好仔細!
論質素 呢隻loki真係好高
無錯,成個櫥窗造得最仔細最似嘅非佢莫屬
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
佢支野如果會發光或者著燈咁就滿分
Sales 實話就訂滿,唔買就走寶
Strawberry 發表於 24-6-2012 07:02 PM

哩隻loki真係全hottoys display 櫃 最靚果隻 , 多人訂唔奇

我都係好心提醒一下想買 loki 又未訂既人姐 ,

信又好,唔信又好, 點解而家有正價唔訂呢???
咪又好似 b w  番版甘突然 cut 訂先黎後悔無訂....... 益哂D炒家 ........唉:42:
哩隻loki真係全hottoys display 櫃 最靚果隻 , 多人訂唔奇

我都係好心提醒一下想買 loki 又未訂既人姐 ...
toys991 發表於 24-6-2012 09:16 PM

呢隻LOKI有今生無來世:$
之前睇MILK話係雷神奇俠之後,HT係有做到當時既LOKI 12"模出黎.
只係當時人氣未算高.所以最後無出售.到THE AVENGERS時人氣升返.
直接將LOKE既雷神造型UPDATE成2.0版(THE AVENGERS版)推出..
所以LOKI會再出既機會應該不大....

反而我想要雷神奇俠隻守護神呢:handshake:
我係上兩星期已加入佢啦!:71:
The Next...

from Facebook - Hot Toys Collectors
The Next...

from Facebook - Hot Toys Collectors
dls06519 發表於 14-2-2013 02:04 PM

等你好耐鳥 ... ... 陳浩民
雷神個神鎖等你好耐了, 邪神"落機".......:73: