Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] The Avengers: 1/6th scale Loki Limited Edition Collectible Figurine

回復 419# DevilDavidHK

計下一套訂哂要幾錢?
回復 422# andy洛

thor隻色其實真係好唔錯,紅色+深藍.
可惜呢期睇中既有太多.唔可以買住.
同埋想等佢出露手臂版,同改良到做到舉手吸電動作先入!:!
回復  andy洛

thor隻色其實真係好唔錯,紅色+深藍.
可惜呢期睇中既有太多.唔可以買住.
同埋想等 ...
simson464 發表於 23-5-2012 12:18 AM

我諗我買左返來 都只係做簡單動作就長期 display了..
呢d 真係唔敢點玩...始終第一隻 好怕玩爛玩到爆衫...:50:
...可動我都係玩返6" 就好了
HT 對我來講都係來用觀賞比較好d..(我太粗暴鳥:35:)

宜加 訂左雷神 同loki  
等埋隻BW  
HT條line應該就可以收工了..:36:(....希望)
因為冇乜位剩...:有錢買都冇位擺:63:
回復  mingming914

全訂哂+1  不過好彩暫時除左Avengers 冇其他單係手
DevilDavidHK 發表於 22-5-2012 11:21 PM

全訂哂+2

回復 423# mingming914

我諗只係訂金都4牛:70:

E+連Amazing Spider-Man都出圖:50:
我諗我買左返來 都只係做簡單動作就長期 display了..
呢d 真係唔敢點玩...始終第一隻 好怕玩爛玩到爆衫 ...
andy洛 發表於 23-5-2012 01:14 AM

THOR真係甘好?
我都只係訂左LOKI,
見你地個個訂埋THOR,
真係心思思...
THOR真係甘好?
我都只係訂左LOKI,
真係心思思...
justin_chu 發表於 23-5-2012 08:57 PM

講好
loki一定好過thor...
因為loki真係做得好鬼似
我訂左thor只係因為中意而已.....
一直都好中意thor....thor 1果隻無買到
今次就算無咁好都唔可以再錯過:)
THOR真係甘好?
我都只係訂左LOKI,
真係心思思...
justin_chu 發表於 23-5-2012 08:57 PM

各花入各眼啦,我有 1。所以無入Thor
原本只想入CA,但見到Loki真係太靚
所以入,宜家等Hulk出就收工啦
我都好鐘意thor,但怕佢會出露臂版做會場限定Ver.
所以都仲考慮中,而家已放棄買會場mk iv嘅念頭
除mk vii必訂之外,而家Thor/Bw二揀一:64:

其實除咗入面件長袖衫咪露臂,唔明點解要等佢出過隻?
請問除咗個袖仲有乜唔同?
回復 428# justin_chu

我都系學上面的師兄一樣,頂住先,重錐出擊買只最好GE一次過算,實在唔跟的太多,嚟緊仲有BATMAN RETURN,睇怕今年都系走唔甩:26:
其實除咗入面件長袖衫咪露臂,唔明點解要等佢出過隻?
請問除咗個袖仲有乜唔同?
magiam 發表於 24-5-2012 04:49 PM

Thor1套衫同樣唔係好得
Avengers Thor 無頭盔,真係想等隻再完美d
其實loki除左外面個件係咪就係正常裝?
點先係ht睇過原來佢件野好複雜吓
我都只係訂左LOKI,
始終覺得THOR隻手臂好似怪怪的,唔知係唔係就件斗蓬,,攪到條頸好似長左好多咁....