Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 唔洗排....唔洗睇實FB.....唔洗買完多謝番間鋪既R魂~Banshee

咁有人想早玩, 係咪到咗貨都唔比人買番去玩先?

好老實講句, "欲加之罪"
係要搵位入&#2 ...
herrickwok 發表於 18-5-2012 15:57

兄台:

樓主分享玩具之餘, 只是有感而發。  閣下毋須這樣敏感, 閣下的行為令小弟想起「打手」二字。

大家在這裡都分享玩具的喜悅, 無謂為了一些「小事」動氣。:64:
I like that AKB48 guidebook more
hojai2000 發表於 18-5-2012 01:35 AM

我反而想要山本彩做封面本FLASH:46: :46:  

態度呢D野, 人人唔同
有人又要買, 又要平, 又唔抵得要睇下其他人"面色"
有人買得起就買, 唔論價錢
又有人 ...
herrickwok 發表於 18-5-2012 02:06 PM

打手出現鳥 
點解變左市場討論
人地買貴左做水魚, 但俾錢個個又唔係你
人地去排隊, 但辛苦個個又唔係你
人地講多 ...
fatcheong 發表於 18-5-2012 04:18 PM

葡萄戀出現鳥
咁多位ching唔使勞氣,講一講我都入咗,仲要係mk玩xhunter,都係三十三草找兩皮,真係要買要玩都ok,大家一齊開心玩玩具,以和為貴。
兄台:

樓主分享玩具之餘, 只是有感而發。  閣下毋須這樣敏感, 閣下的行為令小弟想起「打手」二字。 ...
大姐姐 發表於 18-5-2012 05:31 PM

支持既就係打手?咁反對既又係唔係呢?
咩都搬打手出黎,我上左高登?
支持既就係打手?咁反對既又係唔係呢?
咩都搬打手出黎,我上左高登?
elvo 發表於 18-5-2012 19:07

小朋友, 本人只寫他的言行,令本人諗起「打手」二字?  是否犯法?  

本人從來不與高登的大大交往, 完全不明白閣下的理解能力與動機。
小朋友, 本人只寫他的言行,令本人諗起「打手」二字?  是否犯法?  

本人從來不與高登的大大交往, 完全 ...
大姐姐 發表於 18-5-2012 07:18 PM

咩事?我問你反對既係唔係打手,是否犯法?
點解要講咩小朋友?你接受唔到反對意見?
請問"小朋友"三字是否會令你既論點變得正確?
你叫人唔好咁敏感勞氣,點知你一出口就侮辱人,你既行為亦令我聯想到"打手"
咩事?我問你反對既係唔係打手,是否犯法?
點解要講咩小朋友?你接受唔到反對意見?
請問"小朋友"三字是否會 ...
elvo 發表於 18-5-2012 19:27

閣下很多問題要問?  請移玉步到高登, 但請教人家時, 先寫「請問」或「請教一下」。本人沒有義務解答閣下任何問題。  謝謝!    不回了!!
AKB48@@~~
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
閣下很多問題要問?  請移玉步到高登, 但請教人家時, 先寫「請問」或「請教一下」。本人沒有義務解答閣下 ...
大姐姐 發表於 18-5-2012 07:35 PM

笑死人,先撩起火把,理虧喇,辯不過都仲要拿返炸沙
ok,我都唔想罵戰,就此打住
回復 18# 改咩名好?

希望Tomochin可以入三甲. 可以的話, 我甘願做佢嘅打手. :shy:
回復 32# chlycab

上個月去大阪, 抽了四天也落選. 跟NMB48劇場無緣. :sad:
回復  chlycab

上個月去大阪, 抽了四天也落選. 跟NMB48劇場無緣.
Z高fans 發表於 18-5-2012 09:09 PM

唔緊要
送番張"彩姐"相俾你補數,同埋俾各師兄下下火

唔緊要
送番張"彩姐"相俾你補數,同埋俾各師兄下下火
chlycab 發表於 18-5-2012 10:23 PM

我建議貼多張.....