Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 唔洗排....唔洗睇實FB.....唔洗買完多謝番間鋪既R魂~Banshee

回復 1# 改咩名好?

Robot 魂我就無興趣. 又貴又膠. 我反而對本選手舉有興趣, 前田真係畢業架? 以為佢會參加.
I like that AKB48 guidebook more :46:
回復  改咩名好?

Robot 魂我就無興趣. 又貴又膠. 我反而對本選手舉有興趣, 前田真係畢業架? 以為佢會參 ...
Z高fans 發表於 18-5-2012 01:03 AM

冇份呀佢....所以今年緊張....
........2012總選出左.......:shiny:
幾$$ :78:
........2012總選出左.......
幾$$
滴滴仔 發表於 18-5-2012 09:45 AM

百6~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
r魂我見有唔少貨,仲要無乜加價,係d人唔知做乜淨識去排隊鋪買:(
咸魚青菜,各有喜愛

有CHING唔想煩願意比貴D,有D無所謂最緊要平

價值觀個個都有不同,市場上多D選擇未嘗不是好事喎
我buy你個態度!!!!:71:
態度呢D野, 人人唔同
有人又要買, 又要平, 又唔抵得要睇下其他人"面色"
有人買得起就買, 唔論價錢
又有人中意比貴少少, 都要幫襯相熟店舖

有時人地舖頭想平平地, 照顧埋要番工、放六點幾嘅上班族, 但最後又要比人話佢"做勢"、留貨等炒?
始終係老舖, 睇住D客由學生變上班族, 都係好心留一批比舊客、上班族姐
唔通叫老細唔比人排隊, 咁霸道?

不過呢D野, 各人有各人睇法, 樓主有樓主分享, 我有我睇法姐, 無挑釁之心
如果佢想俾D人放工買, 佢一係一次過放工賣, 唔好3點又一批, 6點又一批.

你估"ALL" "ART" 尿, ALL 下唔ALL 下, 想點.:p

態度呢D野, 人人唔同
有人又要買, 又要平, 又唔抵得要睇下其他人"面色"
有人買得起就買, 唔論價錢
又有人 ...
herrickwok 發表於 18-5-2012 02:06 PM
頭像被屏蔽
如果佢想俾D人放工買, 佢一係一次過放工賣, 唔好3點又一批, 6點又一批.

你估"ALL" "ART" 尿, ALL 下唔AL ...
馬仔 發表於 18-5-2012 02:26 PM

咁有人想早玩, 係咪到咗貨都唔比人買番去玩先?

好老實講句, "欲加之罪"
係要搵位入嘅, 點做都可以入到佢, 點講都無用
然後最好就唔洗錢, 行入舖就可以拎一隻, 再送多個膠袋~~
恩客 : THANKS:67:
點解變左市場討論:66:
人地買貴左做水魚, 但俾錢個個又唔係你
人地去排隊, 但辛苦個個又唔係你
人地講多謝, 又唔係多謝你
自己鐘意點買咪點買囉, 理得人地

哥仔,你有無睇清楚我想講咩架。

你而家真係欲加之罪!

咁有人想早玩, 係咪到咗貨都唔比人買番去玩先?

好老實講句, "欲加之罪"
係要搵位入&#2 ...
herrickwok 發表於 18-5-2012 03:57 PM