Toysdaily 玩具日報

[新品消息] HOTTOY~新雷神 接棒復仇 (太陽報)

回復 6# bender

唔好话PASS呀~我之前话,都俾人恼到狗血淋头:80:
回復 13# simson464

唔好乱讲0野,危险:55:
确实会一件比一件好,见仁见智囖!唔好系人都插,自己有订,自己开心玩就好,玩人偶,其实可以好简单:43:
如果要入雷神,大家會揀第一版定第二版?
simson464 發表於 16-5-2012 01:06 PM

呢度唔講得架,如果話第一版好D
會比人話托价派貨
多謝各ching善意提醒,我會留意言行了:26:
回復 19# kenchi

深陷其中,才发觉玩人偶,可以好黑暗:56:。。。
回復 21# Eddie82

唔洗理黑唔黑暗,玩自己鍾意嘅,唔做應聲蟲唔盲從,得閒上嚟分下就ok
假如雷2造工精, 我有閒錢的話, 唔介意訂多隻.
好想問下覺得第1版好D既人,有幾多真係買過,玩過,擁有過第1版?
其實都幾敢肯定,玩過舊作的人係唔會覺得新不如舊.
回復  bender

唔好话PASS呀~我之前话,都俾人恼到狗血淋头
Eddie82 發表於 16-5-2012 05:27 PM

分享吓意見啫..........
真係好吾明 , 點解玩具可以玩得咁吾開心? 玩具應該帶比人樂趣同歡愉 , 要討好別人 , 抵毀他人 , 為人護航 , 做人打手 , 討論討到入心入腦 , 咁又何必呢?!! 抱住平常心去玩 , 正既就買 , 吾正既就skip , 得閒攞出黎玩味一番 , 享受當中既樂趣 , 日常工作已經咁緊張 , 人生苦短 , 理應及時行樂 , 希望各位ching細心想想 .

回復 24# Toro

大大點解係要將自己觀點强加於人哋身上呢?
新唔代表一定好,舊唔代表一定差,好與壞根本好主觀,
新版當然有好多地方好過舊版,唔係出嚟為乜?但舊版亦有可取之處,只不過大家著眼點唔同姐
希望各位討論歸討論,唔好再為對方亂扣帽子
(小弟擁有過ver1但啱啱放咗,但都冇訂ver2)
回復  Toro

大大點解係要將自己觀點强加於人哋身上呢?
新唔代表一定好,舊唔代表一定 ...
haha_muse 發表於 16-5-2012 11:13 PM

絕對同意ching講法
(另外我有ver1但無諗過會訂ver2)
頭像被屏蔽
回復 29# iwillneverlose

唔....我覺得除非犧牲像真外觀,喺物料限制上就算出到AVENGERS 456都解決唔到呢個問題:38: