Toysdaily 玩具日報

查看: 4911|回復: 30

[其他] [???]新手第一個分享POST(冇圖)

話說,今日拎左隻CAPTAIN AMERICA,
因為第一次玩HT 12吋,所以就唔多知有咩要CHECK,
對方見我連盒都唔鬼識開就好好心咁幫我開下又CHECK下咁,
咁我見麻煩到對方就只係問左個腳JOINT放左去邊了事,
點知岩岩我先發現,個腳JOINT原來又係手JOINT…
然後個STAND又冇左條柱…掛住個盾既扣又冇左…
最後就係,我想問多問,手槍側邊有兩個空位,請問係放D咩架?
因為我岩岩先知果度空左,我唔知係咩配件…
第一次玩HT就俾人昆:cool:
追加一個問題,支手槍點放入個槍袋入面?
我點塞都CLOSE唔埋個袋orz
個腳JOINT原來又係手JOINT…??
都係附圖啦 唔明你講乜
個腳JOINT原來又係手JOINT…??
都係附圖啦 唔明你講乜
af1616af 發表於 15-5-2012 02:00 AM

即係我問過佢有冇俾長腳joint我
點知我一除左ca隻靴就知點,個joint唔係for腳,係for手用既..
結果就係多左個用唔著既joint...........囧
咁衰格!!
你幾錢買入
樓主分享賣家名吧!唔好俾佢再害人^_^
咁衰格!!
你幾錢買入
af1616af 發表於 15-5-2012 02:11 AM

9孖0,我見d人話呢d冇保單既野最好買2手,因為有得開黎check,所以我揀隻2手既bid...orz
樓主分享賣家名吧!唔好俾佢再害人^_^
mickey308308 發表於 15-5-2012 02:16 AM

可以開全名??
不過我循例都要留隻字問一問賣家先
過多日都未見回應先開啦..
回復 6# KAISAR

其實CHING你買左幾$呢...?
我唔知可唔可以開全NAME 呀~~~
回復  KAISAR

其實CHING你買左幾$呢...?
我唔知可唔可以開全NAME 呀~~~
mickey308308 發表於 15-5-2012 02:32 AM

上面答左9孖0..orz
回復 8# KAISAR

下次買之前真係要好好咁睇下隻野本身跟咩先好買....我記得我1ST 12"公仔係MARK 6
(Y拍)...面交時真係好怕煩到人...睇2下就算...其實真係要小心D~
回復  KAISAR

下次買之前真係要好好咁睇下隻野本身跟咩先好買....我記得我1ST 12"公仔係MARK 6
...
mickey308308 發表於 15-5-2012 03:00 AM

感謝提醒..
下次應該都係買CA,,haha
回復 10# KAISAR

????? 又買,..
回復  KAISAR

????? 又買,..
mickey308308 發表於 15-5-2012 03:30 AM

AVENGERS版嘛~
呢隻勉強收貨啦,反正都冇得換,買個教訓,擺少幾個POSE啦..

oh shxt...
最新發現,,兩隻都係左腳............................
你究竟買左咩^_^hahahahha
你究竟買左咩^_^hahahahha
mickey308308 發表於 15-5-2012 04:29 AM

今次真係冇喇...
買返d散件不如買多隻orz