Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] GUNDAM AGE 新MS

實體化後樣衰左... 但設定圖我覺得OK的

AGE由第二部開始已經有進步啦∼ TD 各位大大睇來對AGE仲好大成見 ...
leah周 發表於 14-5-2012 03:28 PM

第2代主角比較討好,而相信睇番佢咁多至敬場面,呢位失蹤主角應該好似F91金格度咁,加入海賊行列.
點解要丑化D舊機就當新機呢:74:
呢隻......咩嚟架......???
高達既定義何在......???

你咁出法......

遲D揾5個唔同 ...
豬潤 發表於 15-5-2012 11:10 AM

笨大唔係第一次咁搞.......
SEED完左1-2年左右....
笨大不知發生了什麼事.......
佢把SEED系列的機體...全拆開重組一隻出來.......
又紫色,又全隻粉藍.......
勁恐怖.........
那堆現在也是死貨~
:angry:
當年turn A, 可能有其他產品可能托住個市.
    而家..除左GUNDAM. B記仲有咩可以大賣?
eric 發表於 15-5-2012 10:23 AM

佢賣戰鬥CARD搵得比模型仲多.
另外仲有one piece,戰隊,rider
回復 48# Domeki

o個堆野我記得..."= =
都好重口味...
回復  Domeki

o個堆野我記得..."= =
都好重口味...
豬潤 發表於 19-5-2012 08:32 PM

係勁恐怖,完全挑戰FANS底線.........
AGE好像會出MSV......
不知是不是..........
:69:
電擊hobby外傳機体
你又知佢變唔到形?
ASH 發表於 17-5-2012 04:29 PM

你睇番佢部機,d件同age2係差唔多,為獨頭阿身果d唔一樣,咁即係部機只係拿左部份件泥修理,咁所以e部高達係好大機會無左ma系統,即係變唔到型
回復 51# Domeki

唯有寄望下一套高達D設計好返D..."= =
而家唔睇AGE都仲有套Unicorn既...:(
電擊hobby外傳機体
stonekeung01 發表於 19-5-2012 09:31 PM

請問 各位大大,,,,,,係 味已經出左啦:64:
Not yet!  And also Age-1 Blade.  :)
回復  Domeki

唯有寄望下一套高達D設計好返D..."= =
而家唔睇AGE都仲有套Unicorn既...
豬潤 發表於 21-5-2012 01:36 PM

UC套野可以出幾年也未完=.=
好心佢快D重制gundam仲好啦........
:42:
UC套野可以出幾年也未完=.=
好心佢快D重制gundam仲好啦........
Domeki 發表於 22-5-2012 03:00 PM

唔...希望富野大神,安彥老師,大河原師傅長命D...
我估高達35週年就會做野.
唔...希望富野大神,安彥老師,大河原師傅長命D...
我估高達35週年就會做野.
Toro 發表於 22-5-2012 03:02 PM

我已經忘記現在幾多年..........
:38:
我已經忘記現在幾多年..........
Domeki 發表於 22-5-2012 03:06 PM

09年係30週年,而家即係33週年,頂多兩年就35th.