Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[分享討論] GUNDAM AGE 新MS

回復 5# leah周

有咩.....用光學顯微鏡都睇唔到wo....我只係見到數碼害蟲,同歷代gundam混合體(by3歲細路之手)
story太短變到9唔搭8,無頭無尾,最後又要屈主角威能
remarks: 為免俾人話我無睇就插age,我係有睇+一直問wt the xxxx ge
我既感覺係......汙染左海盜高達呢個名T^T
海賊MS looks like Mazinger Z to me.
講劇情就話要睇過姐,唔使煲晒套劇先可以話部機核突掛 :45:
OK wor.................................
Gundam Age快D完啦!等緊Gundam Origin.......:unhappy:
我想這個日本玩具大廠...在挑戰我們對於鋼彈這個經典名作與金雞母的....視覺與感官忍耐極限...:54:

這部動畫除了age 1的3型態以外...我都是...:72:

快點給我 the origin啦...還有模型化漫畫裡..安彥良和所畫過的ms吧...他的畫風太!了...我超喜歡的...:handshake:
:79:點解bandai要一次又一次去傷害高達迷既心~~~
入到黎我以為系戰隊系列:(
發生咩事,點解仲核突過turn A嘅?
fufupig 發表於 14-5-2012 03:51 PM

人地當年turn A知衰仲識收,AGE直頭當你傻仔,以為出堆垃圾D小朋友都會跟住買:38:

AGE的意思就是要把以前不同年代的高達,左抄抄右抄抄,讓大家懷免一下............但結果就是不倫不類
人地當年turn A知衰仲識收,AGE直頭當你傻仔,以為出堆垃圾D小朋友都會跟住買

AGE的意思就是要把 ...
neoneo 發表於 15-5-2012 09:00 AM

當年turn A, 可能有其他產品可能托住個市.
    而家..除左GUNDAM. B記仲有咩可以大賣?
哇!攪咩呀?何解海賊版Age 2個頭變咗做一攤嘢?(希望只係塊面具)
海賊量産兵個頭咁似鐵甲萬能俠ge?
:50:呢隻......咩嚟架......???
高達既定義何在......???

你咁出法......

遲D揾5個唔同顏色既人, 揸住5隻唔同顏色既機械人...
5隻合埋變成一隻都可以叫做「高達」架啦......

大佬真係好挑戰底線喎......

AGE我有睇, 自己覺得劇情都OK既...
不過呢套野完全吸引唔到我去買佢旗下任何一隻模型LO...
最順眼都係白狼......
bandai以為出 Gundam UC Episode 7有大把錢,唔怕死!

stop gundam age! 出返 crossbone gundam ova, gundam mk-v etc 外伝好過.