Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ●合金魂GX-61王者合体玩具報告

睇落好好玩..變型系統好花心思..謝老c分享:77:
條腿唔加件,外形都0K:71:
回復  toys1333

1號機械人的關節是合金,2號的關節,腹及腳都有合金,至於3號機械人最多,好重。
TD玩具老師 發表於 10-5-2012 11:48 PM

咁樣就値回票價:71:
:71:Good..
我就少賣合金啦家陣....
謝謝分享:77:
質感很好, 尤其是中間部2號機比之前感覺穩重好多
合体之後亦好有氣勢:71:
Bandai之前很想沒有把宇宙大帝和金毛獅王提前給TD出報告,莫非。。。。。。

感覺有點膠;還有只是合體后的比例好看,分開的2號、3號很肉酸;這一刻真的不是我杯茶,我都是犯賤,等有天沒別的玩具,飢渴有興趣。。。。。才高追吧。
我己升華到齋睇吾買,
多謝老C分享第一個報告,我都係訂咗亞版所以要遲D先有得玩,好在可以沚吓喝!!!
Bandai之前很想沒有把宇宙大帝和金毛獅王提前給TD出報告,莫非。。。。。。

感覺有點膠;還有只 ...
gazza1211 發表於 11-5-2012 09:59 AM

雖然合體有新意及合體後比例ok, 但我都覺個別比例唔得
個個都話合體好正, 尋日都想即刻出去買, 但睇完報告動力無哂, 好彩無一時衝動:(
will go get it at MK 1/f today, pre-order half year ago.
BANDAI 出得既合體合金都非常之好, 其實都可以買來玩玩.

你睇下CM合金, 隻隻千六七, 你仲更加唔會買, BANDAI合金買得過,:71:

雖然合體有新意及合體後比例ok, 但我都覺個別比例唔得
個個都話合體好正, 尋日都想即刻出去買, 但睇完 ...
fatcheong 發表於 11-5-2012 10:18 AM
BANDAI 出得既合體合金都非常之好, 其實都可以買來玩玩.

你睇下CM合金, 隻隻千六七, 你仲更加唔會買, BA ...
馬仔 發表於 11-5-2012 10:36 AM

無愛既話成2叉野買來玩玩現在不會做這種傻事了(反而想再清下屋企d玩具)
呢個價位我反而想入cms既金剛飛天鑽多過佢, 話哂有愛
而且屋企無咁多位, 原本諗住放走隻傳說巨神入呢隻, 但睇完覺得鐘意傳說巨神多d
無謂搶高個價, 留返俾有興趣既師兄啦:71:
thanks 大佬咁詳細既 report :64:

我訂果隻要今日先有 ar :no:
傳說巨神我當年入佢, 其實對佢都無咩愛, 不過可以合體同埋個別可以變飛機, 又有支大炮, 真係好底玩, 合體左好Q重, 合曬我心水.

無愛既話成2叉野買來玩玩現在不會做這種傻事了(反而想再清下屋企d玩具)
呢個價位我反而想入cms既金剛飛 ...
fatcheong 發表於 11-5-2012 10:40 AM
傳說巨神我當年入佢, 其實對佢都無咩愛, 不過可以合體同埋個別可以變飛機, 又有支大炮, 真係好底玩, 合體左 ...
馬仔 發表於 11-5-2012 10:52 AM

是的, 雖然外型似吉姆, 但性價比超班:71:
睇返而家d合金郁d都成2叉野:42:
我明白成本係高左又有通漲, 所以只可以選擇入或者唔入:78: